Samsun Üniversitesi temizlik görevlisi, güvenlik ve büro personeli alımı! Başvuru ve şartlar...

Samsun Üniversitesi teknisyen, koruma ve güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi kadrolarına en az lise mezunu personel alım ilanı yayınladı. Başvurular yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS 2020 (B) grubu puan sıralamasına göre yapılacaktır.

Samsun Üniversitesi temizlik görevlisi, güvenlik ve büro personeli alımı! Başvuru ve şartlar...
Samsun Üniversitesi temizlik görevlisi, güvenlik ve büro personeli alımı! Başvuru ve şartlar...
GİRİŞ 21.10.2021 09:00 GÜNCELLEME 21.10.2021 09:05

Samsun Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Teknisyen, koruma ve güvenlik, büro personeli ve destek personeli kadrolarına yapılacak olan alımlar, KPSSP94 ve KPSSP93 puan türüne göre yapılacaktır. Peki başvuru şartları neler?

Kadrolar ve Şartları

Başvuru Şartları Neler?

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak. 

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile çalışmaya ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engeli bulunmamak. 

  • Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak (askerliğini yapmış olmak). 

  • Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak. 

  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. 

  • Daha önceden herhangi bir kurumda çalışırken iş akdi fesih edilenlerle, kendi isteği ile görevinden istifa edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

Temizlik Görevlisi Ne İş Yapacak?

  • Üniversitenin ve bağlı olduğu birimlerin kapalı mekanların ana girişi dahil sınıflar, laboratuvarlar, salonlar ve çalışma odaları ile ortak alanları süpürmek ve paspas yapmak, pencere, masa, raf, aydınlatma armatürleri, kalorifer petekleri, pervaz ve benzeri yerleri nemli bezle silmek, 

  • Katı atıkları ve geri dönüşüm materyallerini düzenli olarak toplamak ve ilgili alana taşımak, 

  • Tuvaletleri günlük olarak sabunlu ve dezenfektan bir malzeme ile yıkamak. Tuvaletleri sürekli olarak temiz tutmak, kağıt havlu ve sıvı sabun eksildikçe tamamlamak kontrol formunu paraflamak. Lavaboları sıvı temizleyici malzeme ile temizlemek. Aynaları ve muslukları silmek, 

  • Her türlü malzeme, demirbaş, makine-teçhizat vb. eşya veya yükleri taşımak, mobilya taşınması, sökülmesi ve kurulması işlerini yapmak, 5- Görevlendirildikleri birimlerde çevre düzenlemesi yapmak, çim biçmek, çiçek ve peyzaj bakımı, budama, sulama işlemlerini yürütmek, 6- Görevlendirildikleri birimlerde yiyecek-içecek servisi yapmak, 

  • Görev alanındaki tespit edilen arıza ve hasarları ilgililere bildirmek, 8- Görevlendirildikleri birimlerde görev tanımlarına uygun olarak birim yöneticileri tarafından verilen diğer iş ve işlemleri yürütmek, 

  • Tüm bu işlemler esnasında iş sağlığı ve iş güvenliği kurallarına uymak, kullanılan mal ve malzemelere azami özen göstermek, aynı zamanda temizlik malzemelerinin ilgili uygun yerlerde ve yeterince kullanmak ve muhafazasını sağlamak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Adaylar ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde Samsun Üniversitesi resmi internet sayfası www.samsun.edu.tr den ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte şahsen ya da posta ile Personel Daire Başkanlığına başvuru yapacaklardır. 

Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar ulaşması gerekmektedir. Eksik belgeli veya süresi içinde yapılmayan başvurular ile internet üzerinden yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Yanlış birime ve/veya adrese teslim edilmesinden, posta ile başvuran adayların başvurularının, postadaki gecikmelerinden Üniversitemiz sorumlu değildir.

Başvuruda İstenilen Belgeler Neler?

1. Başvuru Formu 

2. Bir adet fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılacaktır.) 

3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (E-devlet üzerinden alınan nüfus kayıt örneği de kabul edilecektir.) 

4. Öğrenim Belgesi (Başvuruda bulunacak olan adaylar E-devlet üzerinden alınan karekodlu belgeler ile başvuru yapılabilecektir. Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğini gösteren belgesinin başvuruda ibraz etmesi gerekmektedir.) 

5. KPSS Sınav Sonuç Belgesi (Kontrol numaralı) 

- Lise mezunları için 2020 KPSSP94 puanı,

- Önlisans mezunları için 2020 KPSSP93 puanı, 

- Lisans mezunları için 2020 dönemi KPSSP3 puanı değerlendirilecektir. 

6. Adli Sicil Durum Belgesi (Aslı veya E-devlet üzerinden temin edilen kontrol edilebilir şekilde oluşturulmuş olmalıdır.) 

7. Belge (Başvurulan unvanda isteniyor ise aslı veya onaylı örneği) 

8. Onaylı Hizmet/Tecrübe Belgesi; hizmetin yerine getirildiği kamu kurum ve kuruluşu/şirket hizmet belgesi veya onaylı bir yazıyla belgelendirilmelidir. Bu belge ile birlikte çalışılan sürelere ait SGK/Sigorta Hizmet Dökümünün ibraz edilmesi de zorunludur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı