İŞKUR üzerinden TÜSEB en az lise mezunu güvenlik görevlisi alımı! Başvurular ne zaman bitecek?

TÜSEB, İŞKUR üzerinden en az lise mezunu silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alım ilanı yayınladı. Tüm sürecine ilişkin merak edilen tüm detayları açıklayan kurum, 13 Aralık 2021 tarihinde Türkiye İş Kurumu aracılığı ile başvuruları online olarak toplamaya başlayacak. İşte resmi ilan metni...

İŞKUR üzerinden TÜSEB en az lise mezunu güvenlik görevlisi alımı! Başvurular ne zaman bitecek?
İŞKUR üzerinden TÜSEB en az lise mezunu güvenlik görevlisi alımı! Başvurular ne zaman bitecek?
GİRİŞ 15.12.2021 11:26 GÜNCELLEME 15.12.2021 11:27

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB), İstanbul Koşuyolu Yerleşkesi ve Ankara Aziz Sancar Araştırma Geliştirme Merkezinde istihdam üzere silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden istidamı sağlanacak olan adaylardan en az lise mezunu olma ve Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmama gibi şartlar aranıyor. İşte İŞKUR güvenlik görevlisi alımı başvuru detayları...

Altın fiyatları yeni rekora koşuyor! 15 Aralık Gram Altın, Çeyrek Altın, Bilezik fiyatlarıAltın fiyatları yeni rekora koşuyor! 15 Aralık Gram Altın, Çeyrek Altın, Bilezik fiyatları

HalkBank, VakıfBank ve Ziraat Bankası faizleri indirdi! Yeni İhtiyaç Taşıt Konut kredisi faiz oranlarıHalkBank, VakıfBank ve Ziraat Bankası faizleri indirdi! Yeni İhtiyaç Taşıt Konut kredisi faiz oranları

Son Başvuru Ne Zaman?

TÜSEB Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden 13 Aralık 2021 tarihinde başlayıp 17 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek.

Adaylar İŞKUR esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden elektronik (online) kullanıcı girişi yapılarak başvuru sürecini kolayca tamamlayabilecek.

Başvuru Şartları Neler?

1.2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

2.Sınavın son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

3.Sınav başvurusunun son günü itibariyle 35 yaşını bitirmemiş olmak.

4.Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, fuhuş, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlarından mahkûm olmamak.

5.Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak ve kamu haklarından mahrum olmamak.

6.Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

7.Görevini devamlı yapmasına engel olacak bedenen, aklen ve ruhen sağlık problemi olmadığını belgelemek.

8.Güvenlik ve/veya arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

9.Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak.

10.Başkanlığımızın tüm hizmet birimlerinde iç ve dış mekânlarında çalışmaya engel durumu bulunmamak.

11. a) Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Silahsız): Kontenjan dağılım tablosunun 1. sırasında yer alan İstanbul Koşuyolu Yerleşkesine alınacak Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Silahsız) pozisyonu için; 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak, Valilik tarafından düzenlenen Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak. (Kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması gerekmektedir.) (Silahlı güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olanlar da başvuru yapabilir).

b) Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı): Kontenjan dağılım tablosunun 2. sırasında yer alan Ankara Aziz Sancar Araştırma Merkezine alınacak Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı) pozisyonu için; 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak, Valilik tarafından düzenlenen Özel Güvenlik Kimlik (Silahlı) Kartına sahip olmak. (Kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması gerekmektedir.)

12.Başkanlığımızın ihtiyaç duyduğu hizmet türlerinde/mesleklerinde alımların il düzeyinde karşılanması yoluna gidileceği için tabloda belirtilen başvuruya yapılacak ilde ilan tarihi itibarıyla ikamet ediyor olmak. (Başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır.)

13.En az ortaöğretim mezunu olmak.

14.Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

15.İşe göndermede öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı