Alparslan Üniversitesi en az KPSS 60 puan ile personel alımı! Başvurular ne zaman bitiyor?

Muş Alparslan Üniversitesi en az KPSS 60 puan ile sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Kadrolara ve kadroların niteliklerine kadar açıklayan üniversite, en az lise mezunu adaylar arasından istidam sağlayacak. İşte başvuru şekli ve tarihi...

Alparslan Üniversitesi en az KPSS 60 puan ile personel alımı! Başvurular ne zaman bitiyor?
Alparslan Üniversitesi en az KPSS 60 puan ile personel alımı! Başvurular ne zaman bitiyor?
GİRİŞ 10.01.2022 09:36 GÜNCELLEME 10.01.2022 09:37

Muş Alparslan Üniversitesi, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre Büro Personeli ve Destek Personeli kadrolarına toplamda 50 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartlarından tarihine kadar merak edilen tüm detayları açıklayan üniversite, en az KPSS 60 puan ve en az lise mezunu olma şartı arıyor. İşte 2022 personel alımı resmi ilan metni...

Altın Fiyatları - 5 Ocak 2022 Canlı Çeyrek Altın, Gram Altın, Tam ve Yarım Altın, 22 Ayar...Altın Fiyatları - 5 Ocak 2022 Canlı Çeyrek Altın, Gram Altın, Tam ve Yarım Altın, 22 Ayar...

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Muş Alparslan Üniversitesi, Büro Personeli ve Destek Personeli başvurusunda bulunacak adaylar, Muş Alparslan Üniversitesi Güzeltepe Külliyesi Personel Daire Başkanlığı, Diyarbakır Yolu 7. km, 49250 Merkez/Muş adresinde yer alan Personel Daire Başkanlığına gerekli belgeler ile şahsen müracaat edecek.

SON BAŞVURU NE ZAMAN?

Muş Alparslan Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 5 Ocak 2022 tarihinde başlayıp, 19 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2) Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak.

3) 7315 Sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak

4) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

5) Görevini yapmasına engel hastalığı bulunmamak.

6) 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak, lisans düzeyi için KPSSP3, ön lisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Adayların KPSS puanının, başvurduğu ilanın KPSS puan türüne uygun olması gerekmektedir.

7) Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması gerekmektedir.

8) Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek-6’ncı maddesi gereğince “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birinin taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

9) Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecektir. Birden fazla pozisyona başvuru yapılması halinde adayların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır.

10) Sözleşmeli personel pozisyonlarına ait görev tanımındaki işler ve görev yerleri bilgilendirme amacıyla yazılmıştır. İdare ihtiyaç duyulması halinde yeni görev yerleri ve görevlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!