Türk Hava Yolları en az lise mezunu bin kabin memuru alımı yapıyor! İşte başvuru ekranı

Türk Hava Yolları (THY) en az lise mezunu bin kabin memuru alımı yapacağını açıkladı. Başvuruları online olarak toplamaya başlayan kurum, 01/01/1992 ile 31/12/2002 tarihleri arasında doğmuş adaylar arasından istidam sağlayacak. İşte THY personel alımı başvuru ekranı...

Türk Hava Yolları en az lise mezunu bin kabin memuru alımı yapıyor! İşte başvuru ekranı
Türk Hava Yolları en az lise mezunu bin kabin memuru alımı yapıyor! İşte başvuru ekranı
GİRİŞ 07.02.2022 09:19 GÜNCELLEME 07.02.2022 09:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları (THY) 1000 kabin memuru alımı gerçekleştirecek. En az lise mezunu adaylar arasından istidam sağlayacak olan kurum, 01/01/1992 ile 31/12/2002 tarihleri arasında doğmuş olma şartı arıyor. Yayınlanan ilan ile başvuru tarihinden merak edilen tüm detayları açıklayan THY, başarılı olan personellerden güler yüzlü, iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın ve dinamik olmalarını bekliyor. İşte THY 2022 bin kadın kabin memuru alımı başvuru ekranı...

THY Kabin Memuru Alımı Başvuruları Ne Zaman Bitiyor?

Türk Hava Yolları (THY) bin kabin memuru alımı başvuruları THY resmi kariyer sayfası yani https://careers.turkishairlines.com/ internet adresi üzerinden toplamaya başladı. 11 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecek başvuruların tamamı online olarak toplanacak.

Türk Hava Yolları Aday Giriş Ekranı

THY BAŞVURU EKRANI

Genel Başvuru Şartları Neler?

  1. T.C. vatandaşı olmak (Mavi kart sahibi olanlar başvuru yapabilir.)

  2. 01/01/1992 ile 31/12/2002 tarihleri arasında doğmuş olmak

  3. En az lise mezunu olmak 

  4. İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih sebebidir.)

  5. Adli Sicil Kaydı ve/veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak 

  6. Daha önce THY AO veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak

Aranılan Fiziki Koşullar

  • 160-180 cm. arası boya sahip olmak (Boy-kilo ölçümleri, THY AO veya THY AO’nun belirleyeceği kurum/kuruluş tarafından yapılmakta olup Ortaklığımız tarafından belirlenen oranlara uygun olmalıdır.) 

  • THY AO Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. bulunmamak

THY Kabin Memuru

Aranılan Sağlık Koşulları

  • Seçme süreçlerinde başarılı olan adaylarımızdan işe başlama aşamasında  Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünce (SHGM) yetkilendirilmiş Havacılık Tıp Merkezlerinden sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları istenecektir.

  • THY AO Sağlık Müdürlüğü işyeri hekimleri “İşe Giriş Muayenesi” sırasında (SHGM yetkili Havacılık Tıp Merkezinden verilmiş uçuşa uygun olduğuna dair rapor olsa bile) THY AO iç prosedürleri çerçevesinde ek tetkik ve muayene yaptırılmasını isteyebilir.

  • THY AO, belirlemiş olduğu işe giriş sağlık kriterleri çerçevesinde (SHGM yetkili Havacılık Tıp Merkezinden verilmiş uçuşa uygun olduğuna dair rapor olsa bile) adayın işe başlatılıp başlatılmayacağına karar verme hakkına sahiptir. Aday işe başlatılmaması halinde herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.

  • Adaylar işe giriş muayenesi sırasında geçmiş tüm sağlık bilgileri hakkında (ilaç kullanımı, ameliyat, doğumsal bozukluklar, bel, boyun rahatsızlıkları, böbrek taşı, yaralanmalar, hastalıklar vb.) doğru beyanda bulunmak zorundadır. İşe başlatılması sonrasında geçmişinde olduğu ve beyan etmediği tespit edilen adaylar için uygulanacak idari süreçte hak iddiasında bulunamaz.

  • THY AO’da Kabin Memuru olarak görev yapmaya engel teşkil eden sağlık koşulları hakkında ayrıntılı bilgi almak için lütfen tıklayınız.

  • Değerlendirme süreçleri olumlu sonuçlanan adaylarımızdan, göreve başlama aşamasında Ortaklığımızın uçuş operasyonlarını etkilemeyecek şekilde COVID-19 (içerik ve süre olarak Sağlık Bakanlığının bağışık olarak kabul ettiği) aşılarını, Menenjit (Konjüge Meningokok Serogrup A Aşısı), Kızamık-Kızamıkçık-Kabakulak (KKK) ve Sarı Humma aşılarını tamamlamış olmaları gerekmektedir.

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR 3
  • hadi 2 yıl önce Şikayet Et
    cogunluk karadenizden
    Cevapla
  • Tarık 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Lisede iyi derecede ingilizce öğretimi var mı da,iyi derce ingilizce bilenmiş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!