SÜ İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu sürekli işçi arıyor! Başvurular bugün bitiyor

Selçuk Üniversitesi İŞKUR üzerinden 61 sürekli işçi alımı için ilan yayınladı. En az ilköğretim mezunu adaylar arasından istidam sağlayacak olan kurum başvuru sürecine ilişkin merak edilen tüm detayları adaylar ile paylaştı. İşte başvuru şekli ve ekranı...

SÜ İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu sürekli işçi arıyor! Başvurular bugün bitiyor
SÜ İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu sürekli işçi arıyor! Başvurular bugün bitiyor
GİRİŞ 11.02.2022 09:27 GÜNCELLEME 11.02.2022 09:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Selçuk Üniversitesi, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında 26 engelli ve 35 eski hükümlü olmak üzere toplamda 61 sürekli işçi alımı gerçekleştirecek. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden gerçekleştirilecek personel alımı kapsamında ada en az lise mezunu olma şartı aranıyor. İşte başvuru detayları...

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

Selçuk Üniversitesi sürekli işçi alımı başvuruları 7 Şubat 2022 tarihinde başlayıp 11 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecek.

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, İŞKUR İl Müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuruda bulunacak.

ENGELLİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI (İŞKUR)
ESKİ HÜKÜMLÜ İŞÇİ ALIMI RESMİ İLAN METNİ (İŞKUR)

İŞKUR Temizlik Görevlisi AlımıİŞKUR Büro Memuru Alımı

Başvuru Şartları Neler?

1. İlan edilen kadrolara başvurusu sonucu atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecektir. 

2. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. 

3. Deneme süresi iki ay olup, bu süre içerisinde başarısız olanların iş akitleri feshedilecektir. 

4. Adaylar 24 saat vardiyalı çalışma düzenini kabul etmiş sayılır ve vardiyalı çalışmaya engel bir durumu olmaması gerekir. 

5. Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup hak kazananların atama işlemleri yapılmayacaktır. Sehven yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.

6. Engellilerin, durumlarını ilgili mevzuatına göre yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelliler için sağlık kurulu raporuyla belgelendirmeleri gerekir. 

7. İşe alım işlemleri Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle yürütülecektir. 

8. İş ilanları Selçuk Üniversitesi web sitesinde 07.02.2022 tarihinden itibaren yayımlanacak olup başvurular Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlükleri ve e-şube üzerinden yapılabilecektir. 

9. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak, 

10. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, 

11. Askerlik ile ilişiği olmamak. (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak.), 

12. Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşını doldurmamış olmak. 

13. İlan tarihi itibariyle Konya İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. 

14. Diğer hususlarda ilgili mevzuat/yönetmelik hükümleri gereğine göre işlem tesis edilir. 

15. Çalışma yeri Üniversitemize bağlı tüm birimler (ilçeler dahil)

ENGELLİ İŞÇİ ALIMI RESMİ İLAN METNİ
ESKİ HÜKÜMLÜ İŞÇİ ALIMI RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR 1
  • mustafali 2 yıl önce Şikayet Et
    Doldurun devlet dairelerine bu tip adamları, sonra verimlilikten bahsedin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?