İstanbul Teknik Üniversitesi en az 50 KPSS ile personel alıyor! Başvuru için bugün son...

İstanbul Teknik Üniversitesi en az 50 KPSS puan ile Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Spor Uzmanı Antrenör, Sağlık Teknikeri, Tekniker, Teknisyen, Temizlik Görevlisi, Bahçıvan, Şoför ve Destek personeli kadrolarına personel alımı gerçekleştirecek. En az lise mezunu olma şartı arayan kurum diğer tüm detayları adaylar ile paylaştı. İşte başvuru şekli...

İstanbul Teknik Üniversitesi en az 50 KPSS ile personel alıyor! Başvuru için bugün son...
İstanbul Teknik Üniversitesi en az 50 KPSS ile personel alıyor! Başvuru için bugün son...
GİRİŞ 22.06.2022 09:33 GÜNCELLEME 22.06.2022 09:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Teknik Üniversitesi, 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca 85 adet Sözleşmeli Personel alınacak. En az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıklana kurum yine beraberinde en az 50 KPSS puan şartı arıyor. Başvuru şartları, tarihi ve alım yapılacak kadrolara kadar merak edilen tüm detayları açıklayan kurum, başvuruları şahsen toplayacak. İşte detaylar...

Başvuru Şartları Neler?

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak,

b) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak ve olumlu sonuçlanmak.

c) Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

d) 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile özürlü bulunmamak. Daha önce bu şekilde istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması,

e) 2020 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Lisans Mezunları için 2020 KPSS P3, Önlisans Mezunları için 2020 KPSS P93 ve Ortaöğretim mezunları için 2020 KPSS P94 Puanı esas alınacaktır.

İTÜ Kampüs

Son Başvuru Ne Zaman?

İstanbul Teknik Üniversitesi personel alımı başvuruları 8 Haziran 2022 tarihinde başlayıp 22 Haziran 2022 tarihine kadar kabul etmeye devam edecek. 

Adaylar http://www.pdb.itu.edu.tr adresindeki Başvuru Formu doldurularak ilgili belgeler ile birlikte İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

Gerekli Belgeler Neler?

a) Başvuru Formu (Üniversitemiz www.pdb.itu.edu.tr web sayfasından temin edilebilecektir.)

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi (e-Devlet Üzerinden Alınan Belge Kabul Edilecektir.)

c) Nüfus Cüzdanının / Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı fotokopisi,

d) Sağlık durumuna ilişkin yazılı beyan, (Üniversitemiz www.pdb.itu.edu.tr web sayfasından temin edilebilecektir.)

e) Askerlik Durum Belgesi, (Erkekler Adaylar İçin), (e-Devlet Üzerinden Alınan Belge Kabul Edilecektir.) f) 2020 KPSS (B) sonuç belgesi,

g) Adli Sicil Kaydı, (e-Devlet Üzerinden Alınan Belge Kabul Edilecektir.)

h) Koruma ve Güvenlik Görevlisi başvuruları için Sağlık Kuruluşlarından(aile hekimliği, sağlık merkezi vb.) boy/kilo durumu gösteren belge getirmesi gerekmektedir.

RESMİ İLAN METNİ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 1
  • Şöfor 1 yıl önce Şikayet Et
    Şoför nedir ya? Araba da kullanamıyor mu bu insanlar en gereksiz iş tanımı. Rektör ise de dekan ise de kullansın aracını.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Enkaz edebiyatı' yapan CHP'nin İzmir'de yaptığı borç ortaya çıktı!
Dolmabahçe'de önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye'yi kabul etti