Bayburt Üniversitesi en az 50 KPSS puan ile personel arıyor! Başvurular ne zaman bitecek?

Bayburt Üniversitesi, en az 50 KPSS puan ile personel alımına başladı. Kadro ve kontenjan detaylarını açıklayan kurum en az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacak. İşte başvuru şekli...

Bayburt Üniversitesi en az 50 KPSS puan ile personel arıyor! Başvurular ne zaman bitecek?
Bayburt Üniversitesi en az 50 KPSS puan ile personel arıyor! Başvurular ne zaman bitecek?
GİRİŞ 17.06.2022 09:26 GÜNCELLEME 17.06.2022 09:27

Bayburt Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca Koruma ve Güvenlik Personeli, Temizlik Görevlisi, Boyacı, Tesisatçı, Elektrikçi, Kütüphaneci, Tekniker, Teknisyen ve Büro Personeli kadrolarına toplamda 29 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. En az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını belirten kurum yine beraberinde en az 50 KPSS puan şartı arıyor. İşte merak edilen detaylar...

SON BAŞVURU NE ZAMAN?

Bayburt Üniversitesi personel alımı başvuruları 15 Haziran 2022 tarihinde başladı. Adaylar 29 Haziran 2022 tarihine kadar Dede Korkut Külliyesi 21 Şubat Caddesi Trabzon Yolu Üzeri İdari Birimler Binası 69000/BAYBURT adresinde yer alan üniversitenin Personel Daire Başkanlığı https://www.bayburt.edu.tr/ internet sitesinde bulunan başvuru formu ve gerekli belgeler ile birlikte şahsen başvuruda bulunması gerekiyor.

Kadro ve Kontenjan DetaylarıKadro ve Kontenjan Detayları

GEREKLİ BELGELER NELER?

1) Başvuru Formu (Başvuru formu Başkanlığımız internet sayfasından temin edilecektir),

2) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi,

3) Hizmet Dökümü E-devlet https://www.turkiye.gov.tr/sgk-tescil-ve-hizmet-dokumu adresinden alınan Barkodlu Hizmet Belgesi ya da Barkodlu kurum isimlerini gösterir sigorta tescil dökümü ile birlikte – Barkodlu Belge Oluştur tuşuna basılarak alınması gerekmektedir.)

4) Diploma fotokopisi veya e-Devlet üzerinden alınacak doğrulama kodlu mezuniyet belgesi,

5) KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

6) Askerlik durum belgesi (e-Devlet üzerinden alınacak doğrulama kodlu),

7) Adli Sicil Kaydı (e-Devlet üzerinden alınan doğrulama kodlu belge kabul edilecektir),

8) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair sağlık beyanı (Sağlık beyanı örneği internet sayfamızdan temin edilecektir) – Sağlık raporuna gerek yoktur.

9) Koruma ve Güvenlik Personeli kadrosuna başvuran adayların Özel Güvenlik Kimlik Kartı fotokopisi ve herhangi bir sağlık kuruluşundan ilan tarihinden sonra almış oldukları boy/kilo gösterir belge

10) Destek Personeli(Elektrik, Sıhhi Tesisat, Boya-Badana), Tekniker ve Teknisyen kadrosuna başvuran adayların tecrübe süresinin tespitinde edevletten alınan hizmet dökümü kullanılacak olup, tecrübenin tespiti için ilgili meslek kodundan sigorta yatmış olması gerekmektedir. Meslek kodunun girilmemiş olması durumunda sigorta dökümünde yer alan resmi veya özel kuruluşlardan alınmış imzalı iş deneyim belgesinin eklenmesi gerekmektedir.

11) Büro Personeli(Kalite Yönetimi) kadrosu için talep edilen sertifika fotokopisi

Bayburt Üniversitesi Kampüs

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1) Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

2) 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS (B) Grubundan Lisans mezunları için P3 puan türünden, Önlisans mezunları için P93 ve Ortaöğretim mezunları için P94 puan türünden en az 50 puan almış olmak.

3) Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak.

4) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık problemi ve akıl hastalığı bulunmamak.

5) Bu duyuruda yer almayan hususlarla ilgili olarak 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri geçerlidir.

6) 17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu" gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında arşiv araştırması yapılacak olup arşiv araştırması sonucuna istinaden sözleşme imzalanacak aday ile iletişime geçilecektir.

7) Kamu kurum ve kuruluşlarında herhangi bir 4/B sözleşmeli pozisyonda çalışanların, başvuruda bulunmak istedikleri sözleşmeli pozisyon unvanı ile halen görev yaptıkları 4/B sözleşmeli personel pozisyon unvanının aynı olmaması,

8) Kamu kurum ve kuruluşlarında herhangi bir 4/B sözleşmeli pozisyonda çalışmakta iken sözleşmesi feshedilen adayların, fesihten önce görev yaptıkları 4/B sözleşmeli personel pozisyonuyla aynı unvanlı pozisyona başvuruda bulunmaları halinde, son müracaat tarihi itibariyle bir yıllık bekleme süresini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

9) İstihdam edilecek personel hizmet ihtiyaçlarına göre Üniversitemizin ilçeler dahil farklı yerleşkelerinde görevlendirilecektir.

RESMİ İLAN METNİ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'