Türkiye Petrolleri A.O İŞKUR üzerinden KPSS 60 puan ile personel alımı yapıyor! Başvurular bugün bitiyor

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 69 Üretim Operatör Yardımcısı yardımcısı alımı gerçekleştireceğini açıkladı. En az 60 KPSS puan şartı arayan kurum, bürüt (sosyal Yardım dahil) 12.743,92 TL maaş ödemesi gerçekleştirecek. İşte başvuru şekli...

Türkiye Petrolleri A.O İŞKUR üzerinden KPSS 60 puan ile personel alımı yapıyor! Başvurular bugün bitiyor
Türkiye Petrolleri A.O İŞKUR üzerinden KPSS 60 puan ile personel alımı yapıyor! Başvurular bugün bitiyor
GİRİŞ 05.08.2022 09:28 GÜNCELLEME 05.08.2022 09:28

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Üniversitelerin Motor, Makine, Mekatronik, Petrol Sondajı ve Üretimi, Proses/Rafineri Teknolojisi, Kimya/Kimya Teknolojisi, Rafineri ve Petrokimya Teknolojisi, Otomasyon, Metal İşleri, Elektrik-Elektronik, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi, Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi, Yapı Tesisat Teknolojisi Ön Lisans (MYO) programlarının birinden mezun Batman için 49 Şırnak için 20 olmak üzere toplamda 69 Üretim Operatör Yardımcısı alımı yapacağını açıkladı. Yayınladığı ilan ile başvuru şartları ve tarihine ilişkin merak edilen tüm detayları açıklayan kurum, adaylardan en az 60 KPSS puan şartı arıyor. İşte detaylar...

BAŞVURU ŞEKLİ VE TARİHİ

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personel alımı başvuruları 1 Ağustos 2022 tarihinde başlayıp 5 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek.

Adaylar başvuru tarihleri süresince Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx web sayfası üzerinde üzerinden başvurularını online olarak tamamlayabilecek.

Görüşmeler ise Türkiye Petrolleri A.O. Batman Bölge Müdürlüğü Site Mahallesi 72100/BATMAN adresinde gerçekleştirilecek.

BATMAN İÇİN BAŞVURU EKRANI
ŞIRNAK İÇİN BAŞVURU EKRANI

TÜRKİYE PETROLLERİ ANONİM ORTAKLIĞI

BAŞVURU ŞARTLARI

  • Üniversitelerin Motor, Makine, Mekatronik, Petrol Sondajı ve Üretimi, Proses/Rafineri Teknolojisi, Kimya/Kimya Teknolojisi, Rafineri ve Petrokimya Teknolojisi, Otomasyon, Metal İşleri, Elektrik-Elektronik, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi, Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi, Yapı Tesisat Teknolojisi Ön Lisans (MYO) programından mezun olma şartı aranmaktadır.

  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olma şartı aranmaktadır.

  • Seyahat engeli ve arazi çalışmasına mani hali bulunmaması gerekmektedir.

  • Mülakat Tarihi adaylara bilahare bildirilecektir.

ÜCRET NE KADAR?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Üretim Operatör Yardımcısı alımı başvuru sürecini başarı ile tamamlayan adaylara bürüt  (sosyal Yardım dahil) 12.743,92 TL/Ay ödeme yapacak. Ayrıca yıllık 112 günlük brüt çıplak ücret üzerinden ikramiye ödemesi gerçekleştirecek. 

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Vatandaşa önemli altın uyarısı: 'Kuyumcular bile satıyor'