SEDDK en az lise mezunu memur ve personel alımı! Başvuru bugün bitiyor

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) belirtilen kadrolara KPSS 70 puan ile personel alımı yapacağını ilan etti. Başvuru şartları ve tarihine ilişkin detaylar ise haberimizde...

SEDDK en az lise mezunu memur ve personel alımı! Başvuru bugün bitiyor
SEDDK en az lise mezunu memur ve personel alımı! Başvuru bugün bitiyor
GİRİŞ 24.02.2023 13:13 GÜNCELLEME 24.02.2023 16:13

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlar uyarınca Avukat, Memur, Sekreter, Hizmetli ve Şoför kadrolarına personel alımı yapacağını açıkladı. En az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıklayan kurum, adaylardan en az 70 KPSS puan şartı arıyor. Yayınlanan ilan da ise başvuru şartları ve takip edilmesi gereken sürece ilişkin tüm ayrıntılar paylaşıldı.

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

SEDDK personel alımı başvuruları 13 Şubat 2023 tarihinde başlayıp 24 Şubat 2023 Cuma günü saat 23:59'a kadar devam edecek.

Adaylar e-Devlet üzerinden Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden elektronik ortamda başvurularını gerçekleştirecek.

BAŞVURU EKRANI

Kadro ve Detaylar

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1) Türk Vatandaşı olmak,

2) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3) Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4) Askerlik durumu itibarıyla; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

5) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

RESMİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ 

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk