Devlet Su İşleri başvuru sonuçları açıklandı mı? DSİ 1273 personel alımı için açıklama yaptı!

Devlet Su İşleri (DSİ) 1273 personel alımına ilişkin başvuru süreci geçtiğimiz aylarda tamamlanmış ve tüm gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrilmişti. Peki, DSİ personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Devlet Su İşleri başvuru sonuçları açıklandı mı? DSİ 1273 personel alımı için açıklama yaptı!
Devlet Su İşleri başvuru sonuçları açıklandı mı? DSİ 1273 personel alımı için açıklama yaptı!
GİRİŞ 06.03.2023 17:37 GÜNCELLEME 06.03.2023 17:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

DSİ personel alımı başvuru sonuçları merakla bekleniyor. Alımlar için başvurular Ocak ayında tamamlanmıştı. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 7 Şubat tarihinde açıklanması beklenen 1273 personel alımı başvuru sonuçları, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. 

DSİ AÇIKLAMA YAPTI!

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan açıklamada, 7 Şubat'ta açıklanması beklenen 1273 personel alımının ertelendiği duyuruldu.

DSİ açıklamasında, "Genel Müdürlüğümüzce 17/01/2023 tarihinde merkez ve taşra teşkilatlarımızın tamamında toplam 1.273 sözleşmeli personel alımı için ilana çıkılmıştır. Başvuranlar arasında deprem bölgesinde yaşayanların da bulunduğu göz önünde bulundurularak hak kayıplarının önlenmesi ve herhangi bir mağduriyete yol açılmaması amacıyla 7 Şubat 2023 tarihinde açıklanması öngörülen başvuru sonuçlarının açıklanması ileri bir tarihe ertelenmiştir." ifadelerine yer verdi.

DEVLET SU İŞLERİ BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Yaşanan deprem dolayısıyla ertelenen sonuçlar hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. DSİ personel alımı sonuçlarının Mart ayı içerisinde açıklanması bekleniyor.

Başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinde www.dsi.gov.tr ayrıca bildirilecektir. 

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Uzman. 1 yıl önce Şikayet Et
    Deprem sonrası yeryüzüne doğal radyasyon kaynağı olan Radon222 gazı çıkışı artar. Sigaradan sonra akciğer kanserine yol açan 2. etken deniyor. Deprem bölgesindeki su havzaları bu yönden DSİ tarafından inceleniyordur. Bir kere daha hatırlatalım yine de.
    Cevapla
  • Kaleli 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık açıklanmalı bekleyen insanlar var bu kadar uzamamalı süreç
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    acelesi yok mart ayı sonunda nisan ayı başlarında açıklanması uygun olacaktır ama şimdi başka öncelikler var inşaAllah aşacağız
    Cevapla
  • Uzman. 1 yıl önce Şikayet Et
    Deprem bölgesindeki sularda radon 222 gazı ölçümü yapılmalı. Deprem sonrası radyoaktif radon gazı çıkışı oluyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı