Kamuya işe alımlarda mülakat kalkacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti seçim beyannamesi kapsamında kamuya işe alımlarda değişiklik yapılacağını açıkladı. Peki kamuda mülakat kalktı mı?

Kamuya işe alımlarda mülakat kalkacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi
Kamuya işe alımlarda mülakat kalkacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi
GİRİŞ 13.04.2023 12:51 GÜNCELLEME 13.04.2023 12:51
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Seçimlere kısa bir süre kala kamudaki işe alımlarla alakalı açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak, gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız." ifadelerini kullandı.

KAMUDA MÜLAKATLAR KALKACAK MI?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'ndaki AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda partililere hitap etti.

Kadın ve genç istihdamına özel önem vermeyi sürdüreceklerinin altını çizen Erdoğan, "Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak, gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız." ifadelerini kullandı. 

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Ömer asaf 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına ünvan değişikliği ve görevde yükselme sınavından da kaldırın mülakatı.
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamuda çalışanların yüzde 60 hiç bir işten anlamıyor anladığı tek sey bankamatikten maaş günü maas hesabı başka hiç bir iş yapmadan emekli ouyor yazık bu insanların vergisine oyuzden devamlı bişey istiyorlar hepsi boş çalışmıyor kafaları hep maaş hesabinda
    Cevapla
  • İbrahim Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabii, güvenlik soruşturması olacaktır herhalde. Bunun dışında mülakatın kalkması çok güzel bir haber. Bu ülkenin hiç bir çocuğu, genci -güvenlik sorunu olmadığı müddetçe- farklı davranildigini düşünmemeli
    Cevapla
  • hak hukuk 1 yıl önce Şikayet Et
    eşimin de hakkını defalarca yediler. sınavda olsun her aşamada en iyisini elde etmişti ama mülakatta araya koyacağımız insan yoktu vatan sevgimiz de tartışılmaz. gel gör ki polis olmak için boy şartının bile altında insanları polis olarak görünce bu ülkeyle ilgili yönetim açısından pek bir umudum yok.
    Cevapla
  • hakk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben şahsen mülakatlardan dolayı çok hak kaybına uğradım. Hakkımı helal etmiyorum. Allah'a havale ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu