TİTCK en az lise mezunu personel alacak! Başvuru için 55 KPSS puanı yeterli

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu en düşük 55 KPSS puanı ile personel alacak. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Peki TİTCK başvurusu nasıl yapılır?

TİTCK en az lise mezunu personel alacak! Başvuru için 55 KPSS puanı yeterli
TİTCK en az lise mezunu personel alacak! Başvuru için 55 KPSS puanı yeterli
GİRİŞ 20.03.2024 10:54 GÜNCELLEME 20.03.2024 10:54

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’da Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’ da yer alan ek 2’nci maddenin (b) fıkrasına göre 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle özel bütçeden karşılanmak üzere toplam 25 adet Sözleşmeli Personel alınacaktır.

TİTCK HANGİ UNVANLARDA ALIM YAPACAK?

  • Büro Personeli (Muhasebe)

  • Büro Personeli (Yönetim Bilişim Sistemleri)

  • Büro Personeli (Maliye)

  • Büro Personeli  (Ağ ve Sistem Yönetimi)

  • Büro Personeli (Yönetici Asistanı)

  • Büro Personeli Sağlık Teknikeri (Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik)

  • Destek Personeli (Yemekhane Personeli - Erkek)

  • Destek Personeli (Yemekhane Personeli -Kadın)

  • Destek Personeli (Temizlik Görevlisi-Erkek)

  • Destek Personeli (Temizlik Görevlisi-Kadın)

  • Destek Personeli (Bakım Onarım Elektrik)

  • Destek Personeli (Bakım Onarım Soğutma Sistemleri)

  • Teknisyen

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak.

1. Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak.

2. Başvurulan pozisyon itibari ile gerekli 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.

3. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4. Çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

5. Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak.

6. Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması

 7. Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri bir ay içerisinde feshedilecektir.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI


 

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI

Adayların e-Devlet üzerinden Sağlık Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru işlemleri 18/03/2024 – 01/04/2024 tarihleri arasında yapılabilecektir.

Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek olup birden fazla pozisyona başvuru yapılamayacaktır. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Adayların KPSS puanı, eğitim, mezun olduğu bölüm ve kimliğine dair bilgileri e-Devlet üzerinden ilgili kurumların web servisleri aracılığı ile temin edilerek alınacağından adaylardan başvuru aşamasında bu belgeler istenmeyecektir. Adayların söz konusu bilgilerinde hata mevcut ise başvuru yapmadan önce ilgili kurumlardan gerekli güncelleme/düzeltmeleri yaptırmaları gerekmektedir.

Tecrübe istenen pozisyonlar için e-Devlet üzerinden karekodlu olarak alınmış SGK Tescil ve Hizmet Dökümünün pdf formatında “Diğer Belgeleriniz” sekmesi altında bulunan “SGK Tescil ve Hizmet Dökümü” alanına yüklemeleri gerekmektedir

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!