41 yıl sonra aynı sıralara oturdular

Balıkesir'de Altıeylül İlköğretim Okulu’nda beş yıl birlikte eğitim gören arkadaşlar 41 yıl sonra buluştu.

41 yıl sonra aynı sıralara oturdular
41 yıl sonra aynı sıralara oturdular
GİRİŞ 08.09.2014 18:00 GÜNCELLEME 08.09.2014 18:00

1972- 1973 eğitim yılında Altıeylül İlköğretim Okulu 5-C sınıfında aynı sıraları paylaşan sınıf arkadaşları, 41 yıl aradan sonra okulların açılmasına günler kala bir araya gelerek okul yıllarını andılar.

Sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla yeniden buluşan arkadaşlar, aradan geçen 41 yılın ardından sınıf öğretmenleri Müşerref Şentürk’e vefa borcu olarak bir plaket verdiler. Sınıflarında ki sıralara tekrar oturmanın heyecanını yaşayan ve şimdi torun sahibi olan Gamze Güneş "Yıllar sonra arkadaşlarımızla bir araya gelmek çok güzel bir duygu. Ben bu buluşmaya torunum Efe Türkay ile geldim. Şimdi benim oturduğum sıralarda torunum oturuyor” diye konuştu.

Eski öğrencileri ile bir araya gelen emekli öğretmen Müşerref Şentürk duygu dolu anlar yaşarken "Sizler benim ilk göz ağrımsınız. Sizlere beş yıl öğretmenlik yaptım. Yıllar sonra bir araya gelerek böyle bir güzelliği bana yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu

Eski sınıf arkadaşları Gamze Güneş, Sevgi Döker Turhan, Seda İnanöz, Gülgün Gidişoğlu, Orhan Kanat Demir, İbrahim Akman bu mutlu günün akşamında da tekrar bir araya gelme sözü verdiler.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan ABD'ye net çağrı: Artık son verilmeli...
Tom Barrack'tan S-400 ve Türkiye mesajı: İlişkimizde hiçbir parazit yok