Farenin 1 günlük seyahatinin firmaya ağır faturası

Çekirdekli ürünlere düşkünlüğü ile tanınan bir farenin bir günlük seyahati Aydınlı bir firmaya binlerce liralık zarar verdi.

Farenin 1 günlük seyahatinin firmaya ağır faturası
Farenin 1 günlük seyahatinin firmaya ağır faturası
GİRİŞ 29.09.2015 14:25 GÜNCELLEME 29.09.2015 14:25

Firmanın İstanbul’daki bir mağazasına giren kemirgen ilaçlama firması tarafından etkisiz hale getirilirken, mağazadaki tüm ürünlerin imha edildiği ve uyanık farenin mağazaya bir günlük ziyaretinin firmaya pahalıya mal olduğu belirtildi. Aydın merkezli olup Türkiye’nin değişik illerinde çok sayıda mağazası bulunan ve kalitesi ile de beğeni kazanan özel bir kuruyemiş firmasının İstanbul Beyazıt’taki mağazasına fare girdiği görülünce firma kendisine ait internet sayfasından yaptığı açıklama ile kamuoyunu bilgilendirme mesajı yayınladı.

“KEMİRGEN TELEKOMUN ALTYAPI ÇALIŞMASINDAN FAYDALANIP İÇERİ GİRMİŞ”

Firma yetkilileri yaptıkları açıklamada mağazada görülen farenin Telekomun altyapı çalışması sırasında mağazaya girdiğini açıklarken, olaydan sonra mağazayı hemen kapatıp, çalıştıkları ilaç firması marifeti ile kemirgenin etkisiz hale getirildiğini ambalaj malzemeleri dahil tüm ürünlerin de imha edildiğini duyurdu. Gıda güvenliği ve hijyen koşullarına önem verdiklerini belirten firmaya ait mağazaya giren fare firmaya binlerce liralık zarara neden oldu. Koskoca mağazadaki tüm ürünler imha edilirken, çalışmaların tamamlanmasının ardından mağaza yeniden açıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"