'Alternatif Cuma'nın başimamı plajda!

BDP'li Bengi Yıldız, yalnız kalmadı. Alternatif cuma namazlarını yöneten din adamı da tatilde! Başimam Übeydullah Özmen, Bodrum'da bikinili sevgilisiyle görüntülendi!

'Alternatif Cuma'nın başimamı plajda!
'Alternatif Cuma'nın başimamı plajda!
GİRİŞ 07.09.2011 08:30 GÜNCELLEME 10.03.2020 09:40
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Terör dalgası yıllarca Türkiye'nin yüreğini dağladı. Hükümet ve sivil toplum örgütleri bataklığı kurutmak için ard arda çözüm önerileri açıkladı. Ancak kandan beslenen çıkar odakları, o çağrıları hep yarım bıraktı. Bunun için bazen sokaktaki çocuklar kullanıldı bazen de din karmaşası hesaba katıldı! Cemaati kullanıp alternatif cuma namazları kıldıran imamlar, adeta toplumsal itaatsizlik yarattı. Ancak ne hikmetse barış ve kardeşlik için kollarını kapatanlar, açık denizlerde kulaç attı. Nevruz'a taşla katılan, Diyarbakır'daki 'Demokratik Özerklik' kararına imza atan BDP'li Bengi Yıldız o açılımın ilk kahramanıydı. TAKVİM, Bengi Yıldız'ın Deniz Uyan ile yaptığı aşk kaçamağını ortaya çıkardı, Türkiye şaştı kaldı!

PKK TARAFINDAN KURULDU

Yıldız için ihraç kararı alınırken açılımda bu kez ikinci perde açıldı! Bodrum'un son çapkını ise Anadolu Din Adamları Derneği Başkanı (ADA-DER) olan Übeydullah Özmen adlı imamdı. PKK tarafından kurulan bu derneğe başkanlık eden Özmen, Şennur Çelikkol isimli bayanla aşk turuna çıktı. Özmen, Ramazan ayının ilk günlerinde sevgilisi Şennur Çelikkol ile Bodrum'da romantizmin doruğuna vardı. Eşi Ruhaşah ve çocuklarını Ankara'da bırakan Özmen, "Bodrum Bodrum... Nerden başlasam, nasıl anlatsam. Duygu biraz duygu... Tüm istediğim buydu" şarkısının altına imza attı. Sevgilisiyle birlikte Ağustos güneşinin tadını çıkartan Özmen, sivil itaatsizliği Bodrum'un sularında yaşadı. Özmen ve sevgilisi kimi zaman otelin havuzunda kimi zaman da plajda tatilin keyfine vardı.

"CUMA ERTESİ" EGE GEZMESİ

Peki Übeydullah Özmen'in başkanı olduğu Anadolu Din Adamları Derneği nasıl bir yapılanma? Terör örgütü PKK tarafından kurulan derneğin, BDP ile organik bağı var. Dernek, BDP'nin İslamiyet'e karşı bir parti olmadığı izlenimini vermek, partiye kazanımlar sağlamak ve BDP'nin oy oranını arttırmak maksadıyla kuruldu. Dernek üyeleri, PKK'nın desteklediği sivil itaatsizlik eylemlerinde görev aldı. Kürt tabanında İmamlar Derneği olarak bilinen oluşum, alternatif cuma namazları düzenledi. ADA-DER, Kürtçe namaz, Kürtçe hutbe, Kürtçe ezan, Kürtçe mevlüt mevzularında taşeron olarak kullanıldı. Dernek üyesi 5 bin imam cenaze, taziye, düğün, sünnet gibi etkinliklerde programlar düzenledi.

KIZI BDP ÜYESİ

Übeydullah Özmen'in kızı Hacer Özmen, BDP Ankara İl Yönetim Kurulu üyesi. Hacer Özmen, PKK yanlısı eylemlere başörtülü olarak katılıyor. Örgüt dindar Kürtler'e karşı Hacer Özmen'i vitrin olarak
kullanıyor.

Takvim

YORUMLAR 54
  • YUNUS OYMAK 12 yıl önce Şikayet Et
    taviz. içimizde yeni yönetim anlayışından cesaret alanların yaptığı ortada, bunları başına biraz vurmak lazım, cesaret alan azıyor. İlla ki zor mu kullanmak lazım. Taviz verdikçe çirkefler pisliklerini sergiliyor. din kisvesi altında zehrini akıtıyor.
    Cevapla
  • DADAŞ 12 yıl önce Şikayet Et
    kabede olacak değilya. olması gereken yerde adamcağız..vekili ramazanda bira içerde onun neyi eksik..vesselam
    Cevapla
  • mert 12 yıl önce Şikayet Et
    herseyin alternatifi var zaten bunun neden olmasin?. alternatif islam (!) cemaatleri. aleviler, siiler, bektasiler, mevlanalar, vs. alternatif milliyetciler (!), mhp, chp, bdp, vs. alternatif terörist gruplari, pkk, ibda-c, dhkpc, vs. Kullan kullana bildigin kadar. Yeterki ülkeler bölünsün. Yeterki müslümanlar bölünsün. Yeterki kullanilan bir INSAN olsun. Yeterki zinciri ellerinde tutup kontrolü kaybetmesin Aga Babalari, Sömürgeciler ve RANTCILAR.
    Cevapla
  • muhsin corug 12 yıl önce Şikayet Et
    hangi özel hayat. sanki adamın yatakta ne yaptığından bahsediyoruz.adam yüzlerce binlerce insanın karşısına çıkıyor bişeyler anlatıp onları yönlendiriyor sonra gidip her naneyi yiyor.yani insanları kandırıyor,yanlış yönlendiriyor.bdp karanlık mafya örgütleri gibi.yöneticiler zevkü sefada oy verenler eylemde.bide zel hayatmış.ulan sen binlerce insana örnek oluyorsun hangi özel hayattan bahsediyorsun?
    Cevapla
  • muratb 12 yıl önce Şikayet Et
    NE VAR BUNDA KINANACAK SADECE SİVİL BİR EYLEM GERÇEKLEŞTİRMİŞ. aman çoluk çocuğu duymasın bunu..onların tepkileri pek sivil olmaz bu adama karşı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?