Ezher Şeyhi danışmanından açıklama

Mısır'da Rabiayul Adeviyye Meydanı'nda 120 kişinin öldüğü katliamdan sonra Abdulfettah Sisi'ye destek veren Ezher Şeyhi'nin Mursi yandaşı danışmanı, Ezher Şeyhi Ahmed ed-Tayyip'e çağrıda bulundu.

Ezher Şeyhi danışmanından açıklama
Ezher Şeyhi danışmanından açıklama
GİRİŞ 27.07.2013 11:02 GÜNCELLEME 27.07.2013 11:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mısır'da dün gece yaşanan feci katliamdan sonra açıklamaların ardı arkası kesilmedi. Darbeci yönetime verdiği destekle bilinen Ezher Üniversitesi Şeyhi Ahmed ed-Tayyip'e, danışmanı Prof. Dr. Hasan Eş-Şafii'den uyarı geldi. 

El-Cezire Televizyonuna konuşan Şafii, Ezher Şeyhinden olanları görmesini ve bu katliama bir dur demesini istedi. Katliamların Mısır halkını hedef aldığını belirten Eş-Şafii, akan kanın durması için Ezher Şeyhinin daha kadar kör-sağır kalacağını aktardı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • asabi adam 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah için . bir arada olmadığımız müddetçe bizi en yakınımız bile vurabilir. TEVHİD TEK GERÇEKTİR.ALLAH BİZİ TEVHİDDEN AYIRMASIN.
    Cevapla
  • vadettinaktas 10 yıl önce Şikayet Et
    Koltuktan düşene kadar. Ancak görevden alınırsa darbeciler için aleyhte söz söyler. Boşuna beklemeyin. O şimdi kör ve sağır veya vicdanını kiraya vermiş.
    Cevapla
  • murat yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen . Mursi yandaşı yerine Mursi taraftarı yazınız, Yandaş yazdığınızda karşıt görüşü destekleyen bir hava veriyorsunuz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İspanya'dan İsrail'e yeni adım! İsrail'e silah taşıyan gemiye ret
Valiliklerden peş peşe yasak kararları: Diyarbakır, Mardin, Bitlis, Ağrı, Hakkari...