Fransa'dan Esed'e: Hesabını vermeliler!

Fransa, Suriye'nin başkenti Şam'da sivillere yönelik düzenlenen saldırıyı "sert dille" kınadı.

Fransa'dan Esed'e: Hesabını vermeliler!
Fransa'dan Esed'e: Hesabını vermeliler!
GİRİŞ 21.08.2013 15:23 GÜNCELLEME 21.08.2013 16:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fransa Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, bu sabah yüzlerce sivilin ölümüne neden olan Şam'da düzenlenen ve "Suriye rejimine atfedilen" saldırının kınandığı belirtildi. "Bu dayanılmaz saldırıların sorumluları hesabını vermeli" ifadesi kullanılan açıklamada, saldırıda kimyasal silah kullanıldığı iddialarının da aydınlatılması çağrısı yapıldı.

BM'ye 'araştırılsın' çağrısı

Şam'daki saldırıda "kimyasal gaz" kullanıldığı iddialarının BM'ye taşınacağı kaydedildi. Hükümet sözcüsü Najat Vallaud-Belkacem, konunun Cumhurbaşkanı François Hollande tarafından BM'ye götürüleceğini söyledi.

Vallaud-Belkacem, BM yetkililerin, saldırının düzenlendiği yerde incelemelerde bulunması ve sinir gazı kullanılıp kullanılmadığına ilişkin gelen bilgilerin derhal araştırılması gerektiğini bildirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • kemal sancar 10 yıl önce Şikayet Et
    Oh Çok Şükür. Ne mutlu kafirin kafiri kınama istemiş,ne kınaması bu manzarayı görüpte insanlığından utanmayan bütün dünya devletlerine yazıklar olsun ,insan bukadar şerefsiz maddi çıkarları için insanlığı ayaklar altına alamaz,bu işin teb sorumlusu ABD-İsrail-Suudi Arabistan şerefsiz kraldır.
    Cevapla
  • murat 10 yıl önce Şikayet Et
    Elin gavuru bile şaşırıyor. Şu zamanda böyle vahşet olur mu diye.Emin olun bizde de bu tipler var mı diye kendilerinden korkuyorlardır.Olayların bu seviyeye ulaşacağını kimse tahmin etmemişti.Müslümanlar içerisinde yaşayan ve gerçekte müslüman olmayan sapık görüşlü insanlar gayri müslimlerden daha tehlikeliler ve kendi halklarına yaptıklarıyla fransayı bile şaşırtmışlar.İslam alimleri çok eski zamanlarda münafık kafirden eşeddir diye hükmetmişler.Yani kafirden daha tehlikelidirler.Bütün terör müslümanlar içerisinde islami kimliğini kaybetmiş dinsiz insanlardan güç alıyor.Nasıl ki haketmedikleri halde ana babasına ihanet edenden adam olmaz öyle de islamiyet gibi şeffaflığını saflığını korumuş ilahi bir kelama bilerek ihanet eden terörist olur daha idare edilmez.Halk otobüslerine mağazalara camilere saldırır gücü yetse suriyedeki gibi koca bir ülkeyi harabeye çevirip kalanları da sinek gibi öldürmekten çekinmez
    Cevapla
  • reyhan kara 10 yıl önce Şikayet Et
    SİZİN ÇOCUKLARINIZ YAŞLARINDAKİ SURİYELİ BEBEK . zehirli gazdan nefes alamaz ve feci şekilde can çekişirken,koskoca o güçlü ülkeler kimyasalı araştırması için öneriler versin,,yemin olsun bunun hesabı herkesten sorulacak. dünya sessiz.islam ülkeleri sessiz.dünya ya kalırmı bu sanıyorsunuz?
    Cevapla
  • murat 10 yıl önce Şikayet Et
    denize düşen yılana sarılır. işimiz fransanın amerikanın kudretli savaş makinelerine kaldı.Türkler de böylece savaşma kabiliyetlerini yitirmiş olduklarını kanıtladılar.Masum müslüman halk hiç bukadar sahipsiz kalmamıştı.Esedin füze rampaları hava alanları kimyasal silah depoları imha edilmeli.Buna iran bile ses çıkaramaz.Yanı başında bu kaliama müdahale edemeyen bir devlet ya eset taraftarıdır veya müslümanların katledilmesini birbirine kırdırma olarak gören yahudi zihniyetindendir veya enaz katledilen insanlar kadar acizdir ki bir süre sonra aynı fesadı çıkaran hakim güçlerin iştahını çekerek saldırısına uğrayacaktır.Savaş insan sınırsızlığının kaçınılmaz sonucudur.Su uyur düşman uyumaz.Silah teknolojisine önem verilmeli.Rusya gibi bir devlete bakarsanız silah teknolojisinden başka bir kayda değer teknolojik üstünlüğü olmadığı halde bölgede nasıl hakim bir güç olduğu değerlendirilmeli.Petrol para araplarda sonuç 0
    Cevapla
  • hakan uslu 10 yıl önce Şikayet Et
    çok şaşırmışlar. bunların hepsi ortak çalışıyor kınama araştırma zart zurt derken kaç yıl oldu katliamlar başlayalı daha sert tepki vermişler çok sert tepki vermişler yok kınamışlar ne oldu sonuç hava o çocukları katliam yapmaya devam ediyor biz gidelim bari tepelerine çökelim artık yeter diyelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!