Suriye'de bebekler donarak ölüyor

Suriye'de kışın gelmesiyle bastıran aşırı soğuklar sivil halkı vuruyor. Binlerce kişinin donma tehlikesi yaşadığı ülkede aşırı soğuklara dayanamayan bebekler de can veriyor.

Suriye'de bebekler donarak ölüyor
Suriye'de bebekler donarak ölüyor
GİRİŞ 12.12.2013 11:15 GÜNCELLEME 17.12.2013 00:43
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Abdurrahman Koç'un haberi

Suriye'nin Rastan kentinde şiddetli soğuk nedeniyle hayatını kaybeden bir çocuğun görüntüleri internette paylaşıldı.

Hergün onlarca insanın çeşitli sebeplerden dolayı hayatını kaybettiği Suriye'den trajik görüntüler gelmeye devam ediyoru. Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed yönetimine ait uçak ve tanklar, halkın yaşadığı bölgelere bomba yağdırmaya devam ederken Suriye halkı açlığın ve soğukluğun şiddetini yaşıyor.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte Suriye'nin Rastan kentinde soğuktan korunma imkanı olmayan 1 yaşındaki çocuk donarak can verdi. Esed güçlerince kontrolü sağlanan bölgelere gıda alımının yasak olması dolayısıyla açlık ve susuzluktan hayatını kaybeden halk, şimdi de tamamen tahrip olmuş şehirlerde ısınma imkanının olmaması dolayısıyla öldürücü soğukla karşı karşıya.

Haber7

YORUMLAR 22
  • ali dilmen 10 yıl önce Şikayet Et
    yorum. normalde çok soğukkanlıyımdır bütün ameliyatları cinayetleri idam görüntülerini kanlı bıçaklı olayları rahatlıkla izlerim ama işin ucunda bebek ve çocuk olduğun zaman izleyemem gözlerim dolar sinirlerim boşalır yine öyle oldu buna sebep olnları rabbime havalediyorum Allah inşallah kat kat bu günahsız yavrulara sebep olanların cezasını verir
    Cevapla
  • ertan tan 10 yıl önce Şikayet Et
    Sn Nur dülger, Suriyede cereyen eden olayları bilerek "Esed meselesine" indirgemek saflık veya kasıtlı olmaktır.. Suriye'de cereyan eden olayların "Esed meselesi" olmadığını siz de iyi biliyorsunuz. bu olayların planı ta Suriye sınırındaki mayınların temizlendiği dönemden önce yapılmıştı ve ne yazık ki ben ve siz gibi her şeyden habersiz Müslüman muhafazakar insanların oyuyla başa gelen Müslüman görünümlü insanlar bu planın uygulanmasını üstlenmiş gibi görünüyorlar. Zanlarla Müslümanları itham etmek İslam ahlakına aykırıdır. Bu yüzden "Gibi görünüyor" dedim. Ama burada kesin bir şey var. Suriye topraklarının yönetilmesi, Muhalifler diye bildiğimiz neyin nesi olduğu belli olmayan grup veya grupların eline düşerse bundan sadece İslam düşmanları faydalanır ve tüm komşu ülkeler işte o zaman büyük korkuyu yaşayacaklardır. Muhaliflerin başarısı için dua eden Müslüman kardeşlerim aslında Siyonistlerle komşu olmak için dua ettiklerinin farkında değiller belki ama bu bir gerçek.
    Cevapla
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    donarak ölmek.. donarak ölen bebeler huzurla ölüyor.acı çekmiyor.uykuda gibi ölüyorlar.ama allah onların acısını sebep olanlara fazlasıyla veriyor.
    Cevapla
  • mustafa 10 yıl önce Şikayet Et
    islam dünyası ve ah emperyalistler. ya devirin şu adamı ya da şu çocuklara yardım edin..ikiside yapılmıyor..
    Cevapla
  • TANECIK Ali 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah (c.c.) Yunus Suresi 44. ayet. S : Yunus - A : 44 : "Muhakkak ki Allah, insanlara (hiç)bir şeyle (asla) zulmetmez. Lâkin insanlar, kendi nefslerine zulmederler."
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?