'Türkiye kükrerse yok eder'

Suriye Türkmen Toplumu Lideri Samir Hafez, Suriye'deki Süleyman Şah Türbesine yönelik El-Kaide tehdidinde son durumu aktardı.

'Türkiye kükrerse yok eder'
'Türkiye kükrerse yok eder'
GİRİŞ 15.03.2014 02:46 GÜNCELLEME 15.03.2014 15:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Samir Hafez, Türkiye Karkamış Kapısı'nı kapattığı için El Kaide bağlantılı Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) Süleyman Şah Türbesi'ni ablukaya aldığını söyledi. Hafez, IŞİD'in Türkiye'nin gücünü anladığı için sadece blöf yaptığını, saldırıya cesaret edemeyeceğini ifade etti.

TÜRKİYE'NİN GÜCÜNÜ İYİ ANLADILAR

Süleyman Şah Türbesini ablukaya almışlar ama Türkiye'nin gücünü çok iyi anlamışlar ama onların yapmak istediği bir şey vardı. O da; Türkiye tarafından Karkamış Kapısı kapatıldığı zaman çok sıkışmış durumda oldukları için bu harekete kalkışıyorlar. Ama, bu Türkiye ile oynanmayacağını anladılar. 'Bu kapıları açın yoksa Süleyman Şah Türbesine saldırırız' diyerek blöf yapıyorlar. Öyle bir şey yapacaklarını tahmin etmiyorum. Buna cesaret de edemezler.

Bunlar çekilmeye hazırlık yapıyorlar. Çünkü bu dayağı yemek için eninde sonunda çekilecekler.

GIDA YARDIMLARINA EL KOYUYORLAR

Hafez, Karkamış Kapısı'nın kapatılmasının IŞİD terör örgütünün bütün kaynaklarından mahrum kalacağını ifade etti. Türkmenlere ve Araplara giden yardımlara el koyduklarını söyledi.

Orada kaçakçılık, sabotaj olayları var. Şah damarları orada. Bu yüzden kapatıldığı zaman büyük sıkıntıya giriyorlar. Bizden Türkmen halkına veyahut diğer Arap halkına yardım gidiyor. Türkiye'den gelen yardımlar girer girmez yarısına el koyuyorlar.

TÜRKİYE'YE MEYDAN OKUNMAZ

Bu arada bunlar büyük bir hat kurdular. 40 km boyunda Türkiye'ye karşı siper yaptılar. İçine tanklar da yerleştirdiler. Bu tank havadan gelecek değil. Hiç çareleri kalmayınca bir çılgınlık yapacaklarını sanmıyorum. Bir aslan kükrerse onları yok edebilir. Türkiye'ye meydan okunmaz.

YORUMLAR 7
  • nizam-ı cedit 10 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Pkk gibi toplumsal bir tabanda teşekkül edilmiş bir örgütü bugün toplumsal bir uzlaşma ile bertaraf edebilmiş ise buna göre dünya üzerinde parayla, silahla, devlet desteğiyle kurulmuş hiçbir paravan örgüt Türkiye'nin karşısında duramaz. kaldı ki IŞİD gibi üfürükten bir örgüt soluğu ABD de İsrail de alır.
    Cevapla
  • Bekir z. Çelik 10 yıl önce Şikayet Et
    mert misin dert misin?. Sen angajman kurallarını bilmiyorsun. Sınıra uçak yaklaştığı zaman vur düşür olur mu? Velev ki sınırımızı geçmiş olsun gene düşüremezsin. önce uyaracaksın eğer bildiklerini okumaya devam ederlerse gerekenin yapılacağını söylersin ondan sonra anladıkları dilden cevap verirsin. Senin dediğin gibi olsaydı dünya savaş halinde olurdu.
    Cevapla
  • yusuf kenan 10 yıl önce Şikayet Et
    mert akgün Devlet yönetiyor adamlar terör örgütü değil. Sınırını her taciz edene savaş açacak olursan yunanistan, bulgaristan, iran ve suriye ile savşta olurdun. Bunlar sadece Türkiyede olmuyor birçok ülkede bazen aynı şeyler yaşanabiliyor. Ama yukardaki haberde bahsedilen şey çok farklı bir daha oku belki anlarsın. Daha okuduğunu anlamayan adamlar gelip yorum yazıyor ya.
    Cevapla
  • mevhibe inal 10 yıl önce Şikayet Et
    Avrasya Kontrolü.... "Covert Militarism, Lebanonization" 1990 larda Bernard Lewis ve siyonist NeoConların Ortadoğuda KAOS yaratılması, alt-üst edilmesi ve kontrolü ele geçirme planları.. Ülkelerde etnik-mezhep kışkırtma ile insanları sokağa dökme, ve bitmeyen iç savaş ortamı yaratılması. Bütün bunlar Uluslararası siyonist şirketlerin kaynaklara el koymaları için yapılıyor...
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Mert . Sınırımızı taciz etmiyor sınırımıza yaklaştığı için f-16 lar havalanıyor, sınırı geçerlerse vurmak için, örnek geçen düşürülen helikopter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek sürüsü Kocaeli'de yavru köpeği canlı canlı yedi
Bölgeden son dakika haberi geldi! İsrail boşaltmaya başladı...