Türkmen komutandan 'Kızıldağ düşmedi' itirazı

Türkmen Komutan Ömer Abdullah, "Türkmen Dağı düştü" haberlerine tepki gösterdi.

Türkmen komutandan 'Kızıldağ düşmedi' itirazı
Türkmen komutandan 'Kızıldağ düşmedi' itirazı
GİRİŞ 22.11.2015 16:46 GÜNCELLEME 22.11.2015 16:46
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Bayırbucak'ta savaşan Sultan Abdulhamid Tugayı Komutanı Ömer Abdullah, "Türkmen Dağı düştü" haberlerine tepki göstererek, "Türkmen Dağı'ndaki stratejik tepelerden Kızıldağ'ın yarısı bizde, yarısı rejimin eline geçti, çatışmalar sürüyor. Türkmen Dağı düşmedi" dedi...

Abdullah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayırbucak'ta Kızıldağ,  Derhanne ve Fırınlık mevkisi ile Züveyk köyü çevresinde çatışmaların devam  ettiğini belirterek, Rusların hava desteği ile devam eden kara harekatında  sivillerin yaşadığı bölgelerin de saldırılara hedef olduğunu söyledi. 
 
Bayırbucak'a yönelik yaklaşık bir aydır devam eden saldırıların son  haftalarda hava bombardımanı ile yoğunlaştığını ifade eden Abdullah, "Türkmen  Dağı'ndaki stratejik tepelerden Kızıldağ'ın yarısı bizde, yarısı rejimin eline  geçti, çatışmalar sürüyor. Türkmen Dağı düşmedi, Allah'ın izniyle mücahitler  burada var olduğu sürece de düşmeyecek" diye konuştu. 
 
   Çok yoğun bombardıman altındayız" diyen Abdullah, şunları söyledi: "Rusya'nın yanı sıra İran güçleri ve Lübnan Hizbullahı'nın desteği ile  rejim, Bayırbucak bölgesine saldırılarına devam ediyor. Allah şahit, gençlerimiz  düşmana bir karış toprak vermemek için cephe noktalarında aslanlar gibi  çarpışıyor. Rus uçakları ve gemilerden atılan füzeler, tank, top ve havan  atışlarıyla dayanılmaz bir bombardıman var. Kara harekatının başlamasıyla  yaklaşık bir aydır bombardıman arttı ancak son hafta daha da arttı. Biz Osmanlı  torunlarıyız, bizden bu toprakları son damla kanımıza kadar kimse alamaz." 

 

YORUMLAR 11
  • Muttaki 8 yıl önce Şikayet Et
    Mücahidin hası, Allah'ın aslanları! Allah yolunuzu açık etsin, gazanızı mübarek eylesin. İnşaallah bizler de hem dua hem de nakdi yardımlarımızla sizlerin yanınızda olacağız.
    Cevapla
  • Fikri 8 yıl önce Şikayet Et
    Aslanların hilal yapın içine kapatın ggosterin islamın turke verdiği zaferi Türklerin eski geleneğini kullanın
    Cevapla
  • HKN 8 yıl önce Şikayet Et
    fikri bey uçakla gemiyi demi alacak hilalin içine
    Cevapla
  • keamu 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar hepbirlikte türkmenlerin zaferi için dua edelim. sadece dua değil elimizden ne geliyorsa yapalım.yürüyüş yapalımm konolosluk önüne siyah çelenk koyalım.eğer devlet bişey yapmayacaksa biz halk olarak silahlanıp gidelim oraya..
    Cevapla
  • A.A.A 8 yıl önce Şikayet Et
    Ey DUYARLI MÜMİN..!!! Bayır bucak mücahidleri ve ümmet-i Muhammed'in (sav) bütün yiğit mücahidleri için TEHECCÜD'E...KIYAM'A...DUA'YA
    Cevapla
  • Ercişli Türk 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşlerimize tez elden askeri yardımları artırmalıyız,burdan klavyeden atıp tutması kolay rumuzunu türk yazan şahıs iran ağzıyla burdan yorum atma.bu kahramanlar aslanlar gibi çarpışıyor bayırbucakta.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü