Esed uçaklarından bu zarf atıldı

Suriye’de Beşşar Esed rejimine ait uçaklardan bildiri atılarak, rejim karşıtı silahlı grupların teslim olması isteniyor.

Esed uçaklarından bu zarf atıldı
Esed uçaklarından bu zarf atıldı
GİRİŞ 16.02.2016 09:55 GÜNCELLEME 16.02.2016 09:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Esed rejimine ait ordu birliklerinin hazırladığı Arapça bildiriler, uçaklarla Halep ve Azez’e atıldı. Rejim karşıtı gruplara teslim olmaları çağrısında bulunulan bildirilerde, bölge halkının da rejimin yanında savaşmaları istendi. Genelde bölge kırsalına düşen bildirilerde özetle, "Sevgili Suriye halkı, Arap Suriye ordusunun operasyonu başlamıştır ve devam edecektir. En son teröristler bitene kadar sürecek. Teröristleri evinizden, köyünüzden ve şehrimizden kovun. Silahınızı bırakın. Devletin kucağına dönün. Kimseye bir şey yapmayacağız. İnanın eskisinden daha iyi olacak" ifadeleri yer aldı.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    bunca vahşetten sonra hala esadı savunanlar en basit ifade ile alçaktırlar.
    Cevapla
  • Osmanli Torunu 8 yıl önce Şikayet Et
    slm.her bir serin var bir hayri,ne yazik ki osmanli devletini yikan suudlardir ve siyonizler,ozaman camilerde mescidlerde tekelerde mewlanada her sey vardi meshepcilik yoktu.her kez diyelim ki bugunden daha ozgurdu simdi ne oldu bir bakalim.camileri tekeleri ve dine bagli her sey yikiliyo ve kimler taraf elbete al kaide isis nusra arur sam ve diyer teror oyuncaklari suudlarin ve siyonizlerin.umetin sehidlerini bile rahat birakmiyolar tulbeleri ve kabirleri yikiyolar ne wahsi yaratiklar bunlar hayvan bile dokunmaz kabirlere.er ya da gec hak yerini bulacak ve Allahin huzuruna hepimiz cikacas ve ozaman kimler taraf saf alacaksiniz
    Cevapla
  • veysi 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de Kandile benzer bildiri atmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...