Musul'da sıkışan DEAŞ bu kez Şengal'e saldırdı!

Musul'da köşeye sıkışan DEAŞ, ablukayı yarmak için Şengal'e yönelik saldırı başlattı.

GİRİŞ 24.10.2016 11:51 GÜNCELLEME 24.10.2016 13:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Irak Ordusu ve Peşmerge güçleri tarafından düzenlenen Musul Operasyonu ile abluka altına alınan DEAŞ, ablukayı yarmak ve dikkatleri başka yöne çekmek için bu kez Şengal'a yönelik saldırı başlattı. 

Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında 7 bomba yüklü araç ile Şengal'e batıdan saldıran DEAŞ'ın bombalı araçları, Peşmerge ve Koalisyon uçakları tarafından imha edildi, püskürtülen saldırıda 15 DEAŞ'lı öldürüldü.

ŞENGAL'E SALDIRDI

Musul'da ablukayı kırmak ve kenti kuşatan Peşmerge birliklerinin dikkatini dağıtarak yeni cephelere kaydırmak için daha önce Kerkük'e yönelik saldırı başlatan DEAŞ, bu sabah yaklaşık 120 kilometre uzaktaki Şengal'e batıdan saldırdı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    ngiliz aklı, PKK yı musul operasyonuna dahil ettirmek için Daiş'i şengale saldırtıyor. PKK/PYD den kurtuluş ordusu, özgürlük ordusu çıkarma çabaları. Batı Emperyalizminin Koç başı taşeronları Daiş-PKK/PYD ikiz kardeşliği.
    Cevapla
  • kerim 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hep oyun, Amerikanın pkk ve şiileri de savaşa katabilmek için kurguladığı oyunlar. İnşallah Rabbim tuzaklarını başlarına geçirecek.
    Cevapla
  • zeki 7 yıl önce Şikayet Et
    nasıl köşeye sıkışmak bu adamlar 1 günde koca kentleri alıyorlar köşeye sıkışan acaba kim pkk mı peşmergemi şii mi yoksa işidmi ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?