Trump'tan BMGK'nın kararına ilk yorum

BMGK’nın İsrail kararının ardından ABD’nin 45. Başkanı Donald Trump, ofise gelmesinin ardından işlerin farklı olacağını söyledi.

Trump'tan BMGK'nın kararına ilk yorum
Trump'tan BMGK'nın kararına ilk yorum
GİRİŞ 24.12.2016 00:53 GÜNCELLEME 24.12.2016 01:00
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

İsrail’in Filistin topraklarındaki yerleşim inşasına hemen son vermesini talep eden BMGK kararının ardından Twitter’dan bir paylaşımda bulunan Trump, “İşler 20 Ocak’tan sonra farklı olacak” dedi.

​Trump, İsraille ilgili karar tasarısının oylanmasından önce yaptığı yazılı açıklamada, veto çağrısında bulunarak, ”İsrail ve Filistinliler arasındaki barış taraflar arasında doğrudan görüşmelerle gelecek, BM'nin koşullar dayatmasıyla değil. Bu, israil'i müzakerelerde çok kötü bir konuma getiriyor ve tüm İsrailliler için çok haksız bir durum" ifadelerine yer vermişti.

YORUMLAR 44
  • Kartal 14 7 yıl önce Şikayet Et
    Tinlamaz dünyayi neden adam israil dünyadaki zopluluklarin en üstündedir politikasi uyguluyor ..
    Cevapla
  • REALİTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman düşmanı olduğunu açıktan beyan etmişti zaten.Başka ne beklenir ki trumptan..kimbilir el altından ve açıktan nice müslümanları öldürecekler ve ekonomik baskıyla yok edecekler.. Allah müslümanlara yardım etsin bundan sonra..
    Cevapla
  • İsmail 7 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin dünya ağalığının sonuna geliniyor. Feleğin çarkı ABD nin aleyhine dönmeye başladı. Allahın izni ile 10 yıl gibi bir zaman sonra İslam'ın hükmü sürecek velev ki kafirler istemese de.
    Cevapla
  • ihsan 7 yıl önce Şikayet Et
    obama gideceği için israile döf açmış gelen de obamanın kararını değiştircek değişen bişi olmayacak. hem olsa ne İsrail sanki BM yi takıyor...
    Cevapla
  • emre 7 yıl önce Şikayet Et
    evet clinton karşısında trump u destekleyen akplileri görelim
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    seçimlerde erdoğana oy çıktı biliyorum ben yanlışmıyım oy vereceksen vermeye değene ver dediklerini gördük duyduk ta trumpp ı sizden duyuyoruz
    Cevapla
  • osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    akpliler trumpa oy mu vermiş! hadi ya! olum bir gidin Allahınızı severseniz yaa, muhalefet olsun diye yapmadığınız çirkeflik yok ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski Mossad Başkan yardımcısından itiraf: Savaşı kaybettik İsrail ekonomisi çöküyor
Aylar önce evlendiği kocasının evini yaktı! Dumanlar tüterken merdivende oturup izledi