Uzun zaman sonra ilk kez konuştu!

Beşar Esad yaşanan mülteci krizi ve terör olaylarının Avrupa’nın kendi suçu olduğunu savundu.

Uzun zaman sonra ilk kez konuştu!
Uzun zaman sonra ilk kez konuştu!
GİRİŞ 31.12.2016 10:55 GÜNCELLEME 31.12.2016 11:00
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Beşar Esad, Avrupa devletlerini Suriye’deki terörü ‘doğrudan ya da dolaylı olarak’ desteklemekle suçlayarak, Avrupa’daki mülteci krizi ve terör olaylarının da Avrupa ülkelerinin kendi suçu olduğunu
savundu.

İtalyan ‘Il Giornale‘ gazetesine görüntülü bir mülakat veren Esad, terör saldırıları ve Suriyeli sığınmacıların Avrupa’ya akınının Suriye’deki terörle bağlantılı olduğunu söyledi. Esead, “Sorumlular ve hükümetler kendi çıkarlarına, kendi halklarının çıkarına aykırı hareket ediyorlar” diye konuştu.

İNSANİ YARDIMA İHTİYACIMIZ YOK

Beşar Esad, savaştan sonra Suriyelilerin ülkelerine döneceğinden emin olduğunu söyleyerek, “Onların sizin kendi ülkenizde vereceğiniz desteğe ihtiyacı yok. Onların sizin Suriye’de vereceğiniz desteğe ihtiyacı var” diye konuştu.

Suriyelilerin büyük çoğunluğunun ülkelerine savaştan sonra geri döneceğine inandığını vurgulayan Esad, böylece Suriye'nin yeniden doğacağını iddia etti.

YORUMLAR 77
  • Kürt Huseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    katil diktator esad ve iran komutasindaki teroristler suriyede soykirim yapmistir yargilanmalidirlar
    Cevapla
  • msfr 7 yıl önce Şikayet Et
    Neyin kafası!!
    Cevapla
  • TATAR 7 yıl önce Şikayet Et
    Eset zalim oğlu zalim, mesepçi mi mesepçi, burası doğru,Ama söyledikleri de doğru.Ülkesini AB ve diğer ülkeler karıştırdı.Adamdan nefret de etsem de doğru söylemiş. Taaa 10 bin km öteden gelip Suriye de bulunmasının manası ne?60 dan fazla yabancı ülke var. AB şimdiye kadar hangi Müslüman ülkeye iyilik getirip milleti rahatlatmış.Var mı bilen.ABD ve AB nin demokrasisinden, HDP nin barışından ALLAH'a sığınırım.
    Cevapla
  • Eslem 7 yıl önce Şikayet Et
    Neyi saçmalamış? Aynı şeyi Ahmet Davutoğlu da söylüyordu Batıya!
    Cevapla
  • birisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Gayet güzel konuşmuş adam. asıl saçmalayanlar hatasını görüp de ısrarla hata yapmaya devam edenlerdir. Suriye halkı şimdi bu adamın döneminde yaşadığı huzurlu günleri mumla arıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi