Barzani'den son dakika açıklaması!

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, Bağdat yönetimiyle olan sorunları diyalogla çözmek istedilerini belirtti.

GİRİŞ 07.10.2017 13:44 GÜNCELLEME 07.10.2017 14:43
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Eski Irak Cumhurbaşkanı ve Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Genel Sekreteri Celal Talabani'nin Süleymaniye'deki mezarını ziyaret eden Barzani, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bağdat ile sorunları her zaman diyalog yoluyla çözmek istediklerini" ifade etti. Barzani, bölgedeki sorunların çözülmesi için IKBY'nin birliğini korumaya yönelik her türlü çabayı sarf edeceklerini dile getirdi.

IKBY Başkanı ayrıca, Talabani'ye yönelik taziyelerin IKBY'deki siyasi tarafların yakınlaşmasına vesile olmasını temenni ettiğini kaydetti.

Almanya'da tedavi gördüğü hastanede salı günü hayatını kaybeden eski Irak Cumhurbaşkanı ve KYB Genel Sekreteri Talabani dün Süleymaniye'de toprağa verilmişti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 16
  • sinbaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Utanmaz arlanmaz, haddini bilmez, israil ajanı ba<rzani!.Ziya paşa şu vecizeyi sanki senin için söylemiş.'' Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir;tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.''Aklını başına al.
    Cevapla
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    israillilerin dış ülkelerde kullandığı dili aynen bu adam kullanıyor hain herif
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    lucescu bu sefer daha iyi bir kadro kuracak. aslında kalırsa iyi olur. Arda ve ozan tufan artık oynamamali
    Cevapla
  • Samsunlu adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Musül kerkük eğer bizimse neden hala bekliyoruz bölgenin en güçlü ülkesiyiz bir saniye bile beklemem barzani marzani vız gelir mağara yarasalarıda kim oluyor mademki oraların tapusu hala bizde yine oralar bizim 82 - 83 ilimiz olmalı diyorum
    Cevapla
  • nihat 6 yıl önce Şikayet Et
    zaman kazanmak nıyet ortada bunları taktıgı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...