Kılıçdaroğlu Gezi Parkı'na gidiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonla görüşen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kılıçdaroğlu'nun bu akşam Taksim Gezi Parkı'na geleceğini söylediğini belirtti.

Kılıçdaroğlu Gezi Parkı'na gidiyor
Kılıçdaroğlu Gezi Parkı'na gidiyor
GİRİŞ 31.05.2013 17:20 GÜNCELLEME 31.05.2013 17:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Taksim Meydanı'nda polis ile göstericiler arasındaki gerginlik devam ediyor. Çevik kuvvet ekipleri göstericilere tazyikli su ve biber gazı ile müdahale ederken, biber gazından CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in de etkilendiği görüldü.

Taksim Meydanı'nda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonla görüşen Tekin, kendisinden yardım istediklerini söyledi. Telefonla konuşan Tekin, "Taksim Meydanı'ndayım, tam bir zulümle karşı karşıyayız. 15 dakikada bir olağanüstü bir biber gazı ile karşı karşıyayız. Efendim sizden yardım istiyoruz. Muhatap bulabileceğimiz hiç kimse yok" dedi.Tekin, konuşmasının ardından bu akşam Kılıçdaroğlu'nun Taksim Gezi Parkı'na geleceğini söyledi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • ömer bağcı 10 yıl önce Şikayet Et
    başlık çok yanlış . başlık şöyle olmalıydı KEMAL ESEDDEN ALDIĞI EMİR ÜZERE TAKSİME veya ESEDİN EMİR ERİ TAKSİME GİDİYOR diye olmalıydı
    Cevapla
  • ömer bağcı 10 yıl önce Şikayet Et
    CHAPE Lİ KEMAL. esed kankandan emir mi aldın taksime git diye
    Cevapla
  • ömer bağcı 10 yıl önce Şikayet Et
    CHAPE Lİ KEMAL. gidişin olurda gelişin olmaz inşallah
    Cevapla
  • hakkı coşkun 10 yıl önce Şikayet Et
    bağrımıza saplanmış bıcak . hazineden partilere yardımların kesilmesini talep ediyorum ...kötüye kullanmaya başladılar.lütfen bu işe bir cözüm bulalım..yolda yürümek istiyoruz chp yola diken döküyor bu nasıl iş nasıl düşünce ne anlıyorum ne anlatıyorlar .bu ülkeye civi çaktırmıyorlar bilen biri anlatsın bu chp müslüman türk milletinden ne istiyor ne yapmaya çalışıyor.hazineden aldıkları parayı buralardamı harcıyorlar.ben hic bir partiye üyede değilim ama yiğidin hakkını yiğide veririm.bu ülkenin kalkınması yenilenmesi niye zorunuza gidiyor yoksa bir bildiğinizmi varda bize demiyorsunuz. daha düne kadar ağaçtan tarihten nefret eden insanlar bu gün hak savunucusu yiğitliğine soyunuyor.evimin önünde park var akşam alkol alanlar kış sezonu ağaçları ve belediyenin koymuş olduğu oturacakları yakıp ısınıyorlar..
    Cevapla
  • yemekdunyasi . net 10 yıl önce Şikayet Et
    Bravooo. Bravoooooo fırsat bu fırsat koştur kemal koştur sakın geç kalma eline fırsat geçti pravakosyan yaparsan belki nemalanırsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı