Ertuğrul Günay AK Parti'den ayrılacak mı?

Bugünkü AK Parti grup toplantısına da katılmayan AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay için partiden ayrılacak söylentileri çıktı.

Ertuğrul Günay AK Parti'den ayrılacak mı?
Ertuğrul Günay AK Parti'den ayrılacak mı?
GİRİŞ 18.06.2013 20:44 GÜNCELLEME 18.06.2013 20:59
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

AK Parti vekili Ertuğrul Günay gezi olayları hakkındaki yorumları sonrasında ilk çalımı yedi. TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı konuşma yapmak isteyen AK Partili Ertuğrul Günay'a izin verilmedi. Günay bugünkü AK Parti grup toplantısına da katılmayınca Ankara kulislerinde 'ayrılacak' söylentileri çıktı.

YALÇIN AKDOĞAN: GÜNAY BİZİ ÇOK ÜZDÜ

24 TV'de konuşan Başbakan'ın danışmanı Yalçın Akdoğan'dan da Günay için ince mesajlar geldi.

Akdoğan şunları söyledi; "Bir insanı ne dediği kadar nerede dediği, ne zaman dediği, nasıl dediği de önemlidir. Ben daha ileri şeyler söylemek istemem ama bizi çok üzdü. Ak Parti camiasında büyük bir kitlenin bundan üzüntü duyduğunu biliyorum. Bu eleştirileri doğru zemin ve ortam içerisinde yapmak lazım.

Gezi Parkı eylemleri başlangıcından itibaren muhalif çıkışlarını ve hükümet yönelik eleştirel tutumunu sürdüren AKP İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay'a partisinden ilk çalım geldi.

Günay, TBMM Genel Kurulu'nda "gezi olaylarıyla ilgili" gündem dışı konuşmak yapmak isteyince grubundan vize çıkmadı.

PARTİ GRUP TOPLANTISINA GİTMEDİ

Günay, bugün saat 14.45'de basın toplantısı yapacağını duyurdu. Ancak, ilerleyen saatlerde iptal etti. AK Parti Grup toplantısına da katılmayan Günay'ın durumu merak yarattı.

Cep telefonu bir süre kapalı olan Günay, daha yaptığı açıklamada, " Bugün dört gurup toplantısı vardı. Bu yüzden basın toplantısını yarına bıraktım" dedi.

Günay, yarın saat 11.00'da basın toplantısı yapacak.

İÇİYORUM DİYEN GELDİ

Günay'ın yol arkadaşı Erdal kalkan da grup toplantısına katılmadı. ABD'den, " Ben de içiyorum", " Üçüncü köprünün adını Yavuz Sultan selim olmasın" diyen İbrahim Yiğit, grup toplantısına katıldı.


YORUMLAR 22
  • Erhan ACUN 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın vekilimizi.... Hemen bir kalemde silmek bence doğru değildir. Ne de olsa Türkiyeyi özgürleştiren ve normalleştiren bir kadronun elamanı..Sayın Günay ilk etapta yanılmış olabilir. Şimdi o da Gezi Parkı olaylarının hak arama arayışından daha çok ülkeyi kaos ortamına sürükleme çabası olduğunu anlamıştır. Her ne kadar aykırı görüşleri de olsa sayın Günay'ı Ak Partinin bir zenginliği olarak görmemiz gerektiği kanaatindeyim...
    Cevapla
  • Alperen Sağıroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Hep üzüldüğüm şeydir.. Bu adamın benim verdiğim oyla milletvekili ve bakan olması beni hep rahatsız etti. Onu hiç sevmedim. Hislerimin beni yanıltmadığını da gördüm. Bakanlık bitince gerçek yüzü ortaya çıktı.
    Cevapla
  • Ali KALKAN 10 yıl önce Şikayet Et
    GÜZEL BİR GELİŞME.... Mecliste görmek istemiyorduk zaten memnun oluruz. Bir türlü ısınamadım bu şahsa...
    Cevapla
  • gercek Turk 10 yıl önce Şikayet Et
    İnsanın yapısı kötü günde belli olur.. 27 Nisan muhtarısında Abdullatif ŞENER i hatırlayın. Bunların maksatları belli Ertuğrul GÜNAY gezi olaylarının şidetli olduğu 5. günde bu iş bitti. halk bu hükümete sahip çıkmaz. bende Başbakan olurum niyetiyle ortaya çıktı. Fakat oyunu bozuldu bundan sonraki hayatında gazeteciliğine devam etsin. Ömrü hayatında göremeyeceği Bakanlığı Tayyip ERDOĞAN sayesinde gördü. Hani bir söz vardır, besle kargayı oysun gözünü.
    Cevapla
  • serkan gül 10 yıl önce Şikayet Et
    ZAMANINDA SÖYLEMİŞTİM. Buadamı hiç sevmedim zaten yaptıklarıda hiçmi hiç akp yakışmadı zamanında bunu devere dışı bırakacaklardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak