CHP'li sahte müftü eşinin sonu belli oldu
Milyonları kandırarak kendisini müftü olarak tanıtan CHP'li Burhaniye eski ilçe başkanının karısı Gül Taşlı Cenal, partisinden istifa etti. Cenal'a sert tepki CHP İstanbul Milletvekil Faik Tunay'dan geldi.

CHP ilçe yönetimi, parti üyesi de olan Gül Taşlı Cenal hakkında disiplin süreci başlattı. Disiplin sürecinin başlamasından kısa bir süre sonra Cenal, CHP'den istifa ettiğini açıkladı.
Edinilen bilgilere göre eski CHP Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal'ın eşi olan Gül Taşlı Cenal, çektiği video görüntüsüne ilişkin olarak yakın çevresine, "Tepkimizi mizansen yoluyla ortaya koymak istedim, bir kurguydu. Fakat videoyu yayınlamak gibi bir niyetim yoktu. 10-12 yaşlarındaki yeğenlerim tarafından çekilen video iradem dışında sosyal medyada yayınlandı. Zaten fark eder etmez videoyu sildik. Ancak geçen sürede kayıt dağılmış oldu" çerçevesinde bilgi verdi.
Videoda ifade ettiği gibi müftü eşi olmayan ve başörtüsü takmayan Gül Taşlı Cenal ile ilgili olarak Burhaniye İlçe Başkanlığı yönetimi dün akşam saat 17.00 sularında toplanma kararı aldı. İlçe yönetiminin eğiliminin Gül Taşlı Cenal'ın partiden ihraç edilmesi yönünde olduğu öğrenildi.
FAİK TUNAY'DAN O KADINA SERT TEPKİ
CHP İstanbul Milletvekil Faik Tunay, Samanyolu Haber TV'de yayınlanan Günlük programına katıldı ve Samanyolu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu 'nun sorularını cevapladı.
Faik Tunay, skandala imza atan CHP'li kadın Gül Taşlı Cenal'ın "Yeğenlerim kaset çekmiş, parodi oynuyorduk." şeklinde savunma yapmasına da tepki gösterdi.
"Ya bıraksın o yeğenlerim kaset çekmişi bilmem neyi. Öyle parodiyle marodiyle bu işler olmaz. Sen niye böyle bir şey yapıyorsun. Bunu sorgulamak lazım. Yapma kardeşim, niye böyle bir koz verip koskoca bir partiyi zor durumda bırakıyorsun. Bunu tasvip eden olamaz."
-
Osmanlı torunu 6 saat önce Şikayet EtO zaman òzel i kılıçdaroglu nu da atın onlarda devamlı komik parodiler yapıyorlar gerçi milleti güldürüyorlarBeğen Toplam 3 beğeni
-
Ahmet Akar 12 yıl önce Şikayet EtPARTİLİ KALMAZ...:). Sn.Faik Tunay bey aman dikkat edin, "Öyle parodiyle marodiyle bu işler olmaz. Sen niye böyle bir şey yapıyorsun." diye suçlama yapma. Bu zihniyette olanlar partiden çekilirse kimse kalmaz. Biliyorsunuz kolay politika parodi marodiyle yapılır..Beğen Toplam 5 beğeni
-
erciyes talas 12 yıl önce Şikayet Etçarkı cenal. video çekiminden azda olsa anlayan bir kişi bu çekimi çocukların yapmadığını anlar! kaldıki çocuklar bile çekse şahsın konuşmaları yetişkin biri veya birileri tarafından oturulup kelime kelime planlanmış ! ve yeni provakasyonlara cesaret vermemesi için muhakkak çok ciddi bir ceza verilmelidir. yoksa, chp ve aynı taifeden olan malum kesimlerin, insanları kandırmak ve galeyana getirmek için yaptığı benzer provakasyonlar sürer gider!Beğen Toplam 6 beğeni
-
Sinan Egeli 12 yıl önce Şikayet EtTrendtopic Cambazhane... "hisseli Harikalar kumpanyası" CHP. Perdelerini açtı...Tarih 31 Mayıs 2013. O parti hangisi mi? ANLADI ONLAR KENDİLERİNİ... Halkın gözünün içine baka baka yazdıkları tiyatroyu oynamaya devam ediyorlar... Eskiden "kapalı gişe" derlerdi, şimdiki moda adı TRENDTOPİC...Beğen Toplam 8 beğeni
-
mermus 12 yıl önce Şikayet EtFAİK TUNAY'DAN O KADINA SERT TEPKİ. faik sana bir soru. adnan keskin'in yaptığının bu kadının yaptığından ne farkı var? gücünüz , adaletiniz, ilkeli duruşunuz diş geçirebildiğinize mi yetiyor? içinizde bir tane de olsa ilkeli , adam gibi bir adam çıkmaz mı yahu bu kadar mı düştünüz?Beğen Toplam 14 beğeni