Meclis'e başörtüsüyle gelecek mi?

AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Meclis'e başörtülü geleceği yönündeki iddialara ilişkin konuştu.

Meclis'e başörtüsüyle gelecek mi?
Meclis'e başörtüsüyle gelecek mi?
GİRİŞ 24.10.2013 15:07 GÜNCELLEME 25.10.2013 09:42
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Şahkulubey, iddialara ilişkin, "Meclis'e nasıl geleceğim konusunda öncelikle benim karar vermem gerekiyor. Kararımı verdikten sonra bu kararımı AK Parti Grubu ile paylaşacağım ve ona göre hareket edeceğim. Sonuçta bağımsız bir milletvekili değilim, AK Parti milletvekiliyim" dedi.

Şahkulubey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hasta olduğunu ve bu nedenle evde dinlendiğini belirterek, henüz Meclis'e de gelemediğini, rahatsızlığı nedeniyle evde misafir bile kabul etmediğini söyledi.

"Hacda başınızı örttünüz ve o şekilde de devam ediyorsunuz" sözleri üzerine Şahkulubey, "Daha bir yere çıkmadım doktor dışında" dedi.

Şahkulubey, "Meclis'e başörtülü mü gelmeyi düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Bununla ilgili pek bir şey söylemek istemiyorum. Meclis'e nasıl geleceğim konusunda öncelikle benim karar vermem gerekiyor. Kararımı verdikten sonra bu kararımı AK Parti Grubu ile paylaşacağım ve ona göre hareket edeceğim. Sonuçta bağımsız bir milletvekili değilim, AK Parti milletvekiliyim" yanıtını verdi.

"Eğiliminiz sanki mevcut halinizle devam etmek ister gibi" sözleri üzerine ise Şahkulubey, "Çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Çünkü oranın (hac) manevi havası çok ayrı, orası anlatılmaz, yaşanması lazım" dedi.

AA

YORUMLAR 22
  • Ramazan Öztürk 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu Vekilin Mecliste Sadece Başörtü Örtmesi Yetmez. Bu Vekilin Yüzünü Peçe ile Yada Burka ile Örtmesi Gerekir.. Bu Vekilin Mecliste Sadece Başörtü Örtmesi Yetmez. Bu Vekilin Yüzünü Peçe ile yada Burka ile Örtmesi Gerekir. Bu Vekil Başörtü örtünce yüzü açık kalacak. Bu vekilin yüzü açık kalırsa Allahın örtünme emrini yerine getirmez. Bu vekil yüzlerini peçeyle örterken gözlerinide iyice örtmesi gerekir. Tek gözü bile açık kalmaması gerekir. Eğer tek gözü bile açık kalırsa Allahım örtünme emrini yerine getirmez.
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    by NUMAN . tespitlerin için tşk..ler fakat MHP nin oy oranı ile BBP nin oy oranları kuruldukları günden itibaren belliyken bu tarz kıyaslara helede varsayımlara girmeye gerek yok sağ gösterip sol gösteriyolar derken hangi partinin sağ hangi partinin sol olduğunu bilemeyecek burada yorum yapamayacak kadar cahil olmadığını bunu senin önyargılarından ötürü yanlış anlamandan kaynaklamandandır yalan yanlış anlamalardan ötürü kimsenin kul hakkına da girme ...
    Cevapla
  • by Numan 10 yıl önce Şikayet Et
    S.GÖKHAN YILMAZ.. GÜZEL KARDEŞİM bunlarda benim kişisel düşüncelerim KIZMA OLURMU.!. MHP nin dünya görüşü ile BBP nin dünya görüşü arasında DAĞLAR var... BBP hiçbir zaman MHP ye rakip olamaz çünkü BBP izledigi ve hedefledigi yol günümüz AKP nin izlemiş olduğu yoldur. BBP siyaset anlayışı bir kesimle degil toplumun her kesimi ile el ele kol kola birlik ve beraberlik yoludur...BBP nin tek şanssızlığı Degerli Siyaset Adamı MUHSİN YAZICIOĞLU beyi yani liderlerini kaybetmiş olmalarıdır.. İnanıyorumki Muhsin başkan bugün sağ olmuş olsaydı MHP 2009 yerel seçimlerinde MHP baraj altında kalmış oyuda % 3 lerde geziyor olurdu... MHP nin kaybettigi degerleri, milliuyetcilik, vatanseverlik kavramlarını BBP bünyesinde toplamaya başlamış.. Hedefi olmayan , Duruşu olmayan, Yönü SAĞ mı yoksa SOL mu ne olduğunu kendi dahi bilmeyen bir MHP yi MUHSİN YAZICIOĞLU BBP adı altında toparlayabilirdi...
    Cevapla
  • by Numan 10 yıl önce Şikayet Et
    O GÜN GELDİGİNDE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE MİLAT OLACAKTIR. O GÜNÜ BU ULUS DÖRT GÖZLE BEKLEMEKTEDİR.. MERVE KAVAKÇI hanım Türkiye Büyük Millet Meclisinden öyle bir kovulduki... o günü bilenler, o güne şahitlik edenler o günü yaşayan insanlar "İNSAN OLANLAR İNSANLIĞINDAN UTANDI ". MİLLETİ TEMSİL ETTİKLERİNİ SANANLAR, MİLLETİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE, MİLLETİN ÇATISI ALTINDAN, O ZAVALLI MÜSLÜMAN TÜRK KADINI, ALLAHA OLAN İNANCINDAN VE SEÇMİŞ OLDUĞU YAŞAM TARZINDAN DOLAYI BAŞÖRTÜLÜ DİYE TÜRK MİLLETİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE UTANCA BOĞDULAR... Merve Kavakçı hanıma o gün zulmedenler, meclisden kovanlar, kürsülere vuranlar evlerinde keyiflerinden altına koyverenler Ölmedilermi? tükenmedilermi? bitmedilermi? o günün hesabını Allaha vermedilermi sanıyorsunuz?
    Cevapla
  • Fehmi DOĞAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Başörtüsünden MARDİNLİLER Memnuniyet duyacaklar.. Ben GÜNÜLÜN cesaretine inanıyorum. Tarihi bir siyaset açılımı olacağını düşünüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Brezilya'da felaket! Hükümet korkunç bilançoyu açıkladı
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi