Erdoğan'a göre tarihin en alçak saldırısı!

Parti grubunda konuşan Başbakan Erdoğan, MİT'i hedef alan paralel yapı mensubları için ağır konuştu

GİRİŞ 18.02.2014 12:47 GÜNCELLEME 18.02.2014 15:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın grup toplantısında sarfetiği sözler şöyle;

Son günlerde bu paralel yapı tarafından çözüm süreci de hedef alındı. Allaha hamd olsun benim Türk kardeşlerim de Kürt kardeşlerim de bu alçakları okumuyor dinlemiyor. 30 yıldır devam eden acılı süreç şu anda can almıyor can vermiyor. Hiçbir taviz vermedik, bir tek anayasa maddesini çiğnemedik. Oluşan bu kalıcı bahar havasında 77 milyonun tamamı çok büyük memnuniyet içerisinde.

Bu çete de tarihe gömüldüğünde Türkiye'de demokrasinin önünde hiçbir engel kalmayacak. Demokrasi buradan da güçlenerek çıkacak. Emniyet içindeki kardeşlerim, yargı içindeki kardeşlerim dik durmaya devam edecek.

Bir gazete MİT mensuplarına yapılan saldırının görüntülerini yayınladı. Düşman TIR'ıymış gibi davranıyorlar, silah çekiyor MİT mensuplarına. Meselenin vahametini bu görüntüye bakıp görmenizi rica ediyorum. Bu kimin jandarması saldıranlar kim? İnsan sorar bunu.

İnanın İstanbul işgal edildiği dönemin mütareke basınında dahi bu derece bir hiyanet sergilenmemiştir. Bu operasyon, düpedüz bir casusluk operasyonudur. Buradaki ayrıntılar ortaya çıktığında o operasyonda kimlerin yer aldığı, kimlerin kimlere talimat verdiği ihbarda bulunduğu ortaya çıktığında milletim ihanetin derecesini daha net olarak görecek

Bu operasyon casusluk operasyonudur. O operasyondan kimlerin yer aldığı ortaya çıktığında millet ihanetin derecesini daha net olarak görecek. TSK'nin yapısı farklı, ama oraya da onlar bu sızıntılarını yapmış durumdalar.

YORUMLAR 6
  • gündüz feneri 10 yıl önce Şikayet Et
    sevmezsen sevme. birileri +24 derecede emirler verirken başbakan -24 lerde türkiyeyi geziyor iş yapmaya çalışıyor ! bu adama laf atarken insan biraz utanır bence ! boşverin akp yi sevmezseniz sevmeyin ama yiğidin hakkını yemeyin be yaww !
    Cevapla
  • guzelyorum 10 yıl önce Şikayet Et
    ASRIN İHANETİ. Allahın yardımıyla şu an hükümet ayakta duruyor. neyse içimizdeki hainler temizleniyor inşallah. bizi güzel günler bekliyor inşallah
    Cevapla
  • Hasan İlseven 10 yıl önce Şikayet Et
    usta. durmak yok yola devam gönlümüz inadına sizinle allah yardımcınız olsun
    Cevapla
  • Bekir Sağlam 10 yıl önce Şikayet Et
    YOLUN AÇIK OLSUN!. Dinlenecek taraflarımı kalmış bunların sayın başbakan bu millet kendisine hizmet edeni hizmet götüreni sever sen zaten bunları fazlasıyla yapıyorsun bu milletin AK evladı. Allah senden razı olsun ve yolun açık olsun ayağına taş değmesin inşallah.
    Cevapla
  • kübra ablak 10 yıl önce Şikayet Et
    biz sizi anladık vatandaşların olarak. allah sizden razı olsun başbakanım. siz vatanımızın birlik ve beraberliği için canla başla çalışıyorsunuz. elbetteki çıkarları olanlar bu vatanın büyümesini istemiyor engeller koyuyor allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan son dakika Reisi açıklaması! Hamaney 'OHAL' ilan etti iddiası
Hayati Sır, İsrail'in Mescid-i Aksa planını anlattı: İran'a yıktıracaklar