Erdoğan: 17 Aralık operasyonu çökmüştür!

Başbakan Erdoğan grup toplantısında yaptığı konuşmasında, 17 Aralık'ta ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlerin planlarının tamamen çöktüğünü şu sözlerle anlattı.

Erdoğan: 17 Aralık operasyonu çökmüştür!
Erdoğan: 17 Aralık operasyonu çökmüştür!
GİRİŞ 18.02.2014 12:56 GÜNCELLEME 18.02.2014 13:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın sözlerinden öne çıkanlar şöyle;

Biz bunları 28 Şubat'taki manşetlerinden ihanetlerinden de tanırız. Bakın atıyorum o başlıklardan bir tanesini "Beceremediniz artık bırakın" manşetini bu millet unutmayacak. O ihaneti o hançeri 28 Şubatçılarla yapılan o işbirlikçi tavrı bu millet unutmadı. Unutmayın manşetlerin dediği değil Allah'ın dediği olur.

Bu alçaklığın ihanetin hesabı da bu hainlerden sorulur. Bir an bile olsun rehavet içinde olmayacağız. Boş bulunmayacağız. 17 Aralık darbe girişimi tam anlamıyla çökmüştür. Geri tepmiştir. Ekonomiye milli kurumlara yönelik saldırı tamamen püskürtülmüştür. Şu anda kısa sürede 4 milyar dolar yaklaşık Türkiye'ye döndü. Bu onları rahatsız ediyor tabi. Şu anda paralel yapının başını çektiği ittifakın iki hedefi kaldı, biri 30 mart seçimleri, diğeri de çözüm sürecidir.

YORUMLAR 1
  • mehmet asil 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu Bir Darbe Girişimidir. Çok şükür başarısız olmuştur. Bu insanlar ülkemize ihanet ediyorlar. Seçilmiş meşru iktidara darbe tezgahlıyorlar. Gezi ve 17 Aralık aynıdır. İhanet projeleridir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaraylı yıldızdan derbi öncesi flaş sözler: Mutlu değilim
Hayati Sır, İsrail'in Mescid-i Aksa planını anlattı: İran'a yıktıracaklar