Erdoğan: Suriyeli kardeşlerimiz geri dönecek

Başbakan Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep'te halka hitap etti.

GİRİŞ 07.08.2014 20:13 GÜNCELLEME 08.08.2014 07:48
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İşte Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

- Bugün Suriyeli kardeşlerimizin yaşadığını geçen yüzyıl içinde Balkanlardaki Türkler yaşadı.

"SURİYELİ KARDEŞLERİMİZ GERİ DÖNECEK"

- Şu anda da zor şartlarda bulunan Suriyeli kardeşlerimize kucak açtık. Bu kalıcı bir durum değil, bu ilelebet devam edecek bir durum değil. İnşallah Suriye'de şartlar düzeldiğinde, Suriye'de o eli kanlı rejim gittiğinde buradaki kardeşlerimiz de şehirlerine, köylerine, evlerine geri dönecekler.

- Hiç kimse bize mahalle baskısı yapamaz.Hakkı savunurken kimse bizi susturamaz.Hiç kimse bize istikamet belirleyemez.

"İLİM ERBABI OLAN KİTAP ÇIKARIR, BEDDUA ETMEZ"

- Pensilvanya'daki zat itikaftan çıktıktan sonra beddu ediyor. ilim erbabı yeni kitaplar çıkarır bu yeni beddualar ediyor.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • ramazandalkılıç 9 yıl önce Şikayet Et
    RTE. sana helal olsun erdoğanım. dediyse yapar. napsaydı adam müslüman kardeşlerine kapımı örtseydi. adam zamanı geldi geri gidecekler diyo. kimse telaşlanmasın bence.
    Cevapla
  • Metin Yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    He HE. Aşağıdakilerden istediğinizi yorum olarak alabilirsiniz. a)Bulursan yollarsın ülkenin dört biryanındalar b)Esad gittikten sonra mı ........yorumsuz c)Yav he he
    Cevapla
  • Metin Yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaparsan yap. vay arkadaş bir batıramadınız gitti bir bankayı. yahu ne helal bankaymış. ee haram helali yenemez. anlayın artııık
    Cevapla
  • seçkinms 9 yıl önce Şikayet Et
    bu milletin istikameti özüne dönmek. yağ şekere bahane... siz küçük şeylerden (teröristlerden sizin bildiğiniz bi pkk, o da kimmiş bizim nazarımızda.) korka durun hala, biz büyük oynuyoruz, biz çok geçmeden tüm islam dünyasının lideri olacağız, öyle bir lider ki süpergüç Türkiye, Bizler mazlumların hakkını arayacağız, Siz küçük şeylerdesiniz hala, ve siz daha ilerisini de düşünemezsiniz, siz şartlanmışsınız bu sistem şartlayarak büyütüyor okulllarda.
    Cevapla
  • orjinal305 9 yıl önce Şikayet Et
    Suriyelilerin . hiç bir yere gidecekleri falan yok , yarın öbür gün onlar da tepemize çıkarlar merak etmeyin . besle kargayı oysun gözünü . zaten ülkemizde artık azınlık gibi görülmeye başladık . Dünyanın hiç bir ülkesin de insanlar kendi ırklarını söylemekten utanmazlar ama biz artık Ne Mutlu Türküm bile diyemiyoruz , çünkü söyleyince ırkçılık yapmış oluyoruz . Un yağ şekeri bol bol bulan arkadaşlar evet doğru söylüyorlar zamanın da bunlar çok zor bulunurdu . ama bunlardan daha zor bulunan bir şey daha var ki oda VATAN . Dedelerimizin kanlarıyla kazandıkları bu topraklar bölünme tehlikesi ile karşı karşıya . Terörist başı Apo dışarı çıkacak , özerklik ilan edilecek , bayrağımız ayaklar altına alınacak , askere bayrağa kurşun sıkanlar Cumhurbaşkanı adayı olacak sizlerde bunu içinize sindireceksiniz. Doğru ya karnımız doyuyor artık bunların ne önemi var değil mi . Önemli olan Yağ Şeker MAKARNA !!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar