İnce'den Kılıçdaroğlu'na diktatör benzetmesi

Muharrem İnce yaptığı basın açıklamasında Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu.

İnce'den Kılıçdaroğlu'na diktatör benzetmesi
İnce'den Kılıçdaroğlu'na diktatör benzetmesi
GİRİŞ 18.08.2014 13:34 GÜNCELLEME 18.08.2014 13:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Muharrem İnce yaptığı açıklamasında, genel başkanlığa aday olduğunu söyleyerek, Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. 

HER ŞEYİ KILIÇDAROĞLU BELİRLİYOR

Partide demokrasi vaad eden sayın Kılıçdaroğlu gitti yerine her şeyi tek başına belilrleyen biri oldu. Belediye başkanlarını, milletvekillerini en son da cumhurbaşkanını tek başına belirledi. Partiye demokrasi getireceğim. İlk işim tüzüğü değiştirmek olacak. Bırakın yüzde 15 kontenjanı arttırmayı yüzde 15'ide kullanmayacağım. Tüzükteki 15'i kaldıracağız. Yüzde 5'i kullanacağım. Partili sandığa tıpış tıpış değil, koşa koşa gidecektir.

KILIÇARDOĞLU'NA DİKTATÖR BENZETMESİ

Herkes ile ittifak yapmak istiyorum. 130 milletvekili ile, Fevzioğlu ve adı geçen bütün arkadaşlarla ittifak yapmak istiyorum. Mert olacağız, yürekli olacağız. 4 sene önce demokratik söylemlerle geleceksiniz bugün ne diye Erdoğan’a diktatör diyorsunuz.

YORUMLAR 3
  • sabrettin çitir 9 yıl önce Şikayet Et
    SENİ YERLER....!. Muho Ağa , Sen aykırı bir kişilk ve aykırı bir sesin, CHP nin statükosu seni bünyeye almaz , seni yerler , boşuna bir gayret seninki.
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    AAH O GÜNLER!... Aklıma ilkokul sınıf başkanlığı seçimi geldi de... O zamanlra biz bile bu kadar yanar-döner olmamıştık!..:((
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    ALAHIM BEN'Mİ YANLIŞ DUYUYORUM YOKSA BUNU BAŞINA TAŞ'MI DÜŞTÜ HAYRET ?. işallah hayırlısı olur .kendi değil halkın hayrınma olan herşeye benden destek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Personel maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı içki ısmarladı
Kassam Tugayları duyurdu: Son zamanların en büyük darbesi! İsrail şoka uğradı