Milletvekili olmadan bakan olan iki isim

Başbakan Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayını aldığı 62. Hükümetin kabinesinde parlemento dışından iki isim yer alıyor.

Milletvekili olmadan bakan olan iki isim
Milletvekili olmadan bakan olan iki isim
GİRİŞ 29.08.2014 13:18 GÜNCELLEME 29.08.2014 13:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeni kabineyi sundu ve onayı aldı. Davutoğlu Türkiye Cumhuriyeti'nin 62. Hükümeti'ni kurdu.

KABİNEYE PARLEMENTO DIŞINDAN İKİ İSİM

62. Hükümeti'n kabinesinde İçişleri Bakanlığı koltuğunu koruyan Efkan Ala'yla birlikte kabineye parlamento dışından giren ikinci isim Başbakan yardımcılığına getirilen Numan Kurtulmuş oldu. Böylece parlemento dışından iki isim vekil olmadan kabinede yer almayı başardı.

KURTULMUŞ 3. İSİM OLDU

Numan Kurtulmuş, daha önceki hükümetlerde Meclis dışından kabineye giren Ahmet Davutoğlu ve Efkan Ala'nın ardından Parlamento dışından kabineye giren üçüncü isim oldu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Mehmet KAYA 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Numan Kurtulmuş. Numan Kurutulmuş'un olmaması bir eksiklikti zaten. Sayın Kurtulmuş'un Başbakan olmasını bekleyen çok insan vardı. Numan Kurtulmuş Ak parti içinde en bilgili ve hakkı hukuku bile en iyi bilen insandır dersem yalan olmaz Sayın Numan hocam arkanızdayız yanınızdayız. Siz daha iyi görevlerde görmek istiyoruz. Size her şeyin en iyisi layık Allah yar yardımcınız olsun Yeni görevinizde başarılar. Ellerinden öpüyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar