AK Partili vekilden Leman Sam'a sert tepki

AK Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Kurban kesenleri IŞİD'le bir tutan Leman Sam'a sert tepki gösterdi.

AK Partili vekilden Leman Sam'a sert tepki
AK Partili vekilden Leman Sam'a sert tepki
GİRİŞ 05.10.2014 16:16 GÜNCELLEME 05.10.2014 16:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin Antalya İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Gökcen Özdoğan Enç, Leman Sam için 'sanatçı müsveddesi' ifadesini kullandı.

Enç, sanatçı Leman Sam'ın twitter hesabından yaptığı 'Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır, IŞİD beni şaşırtmıyor' sözleri için şunları söyledi:

SANATÇI  MÜSVEDDESİ

"Sanatçı müsveddesi diye bahsetmek istiyorum ben kendisinden. Sosyal paylaşım sitesinde attığı bir mesajla, 'Benim için kurban kesenin IŞİD, IŞİD terör örgütü taraftarı arasında fark yoktur' mealinde bir cümlesi oldu.

Onu şiddetle kınıyorum, bizim inancımıza saygı duyması gerektiğini ne yazık ki hala öğrenememiş. Sadece ona şu vahiyle cevap vermek istiyorum.

KUR'ANLA CEVAP VERİYORUM

Kuran-ı Kerim'den, 'Kesilen kurbanların etleri ve kanları bana ulaşmaz fakat sizin takvanız bana ulaşır.' Biz bu doğrultuda, bu düşünceyle kurbanlarımızı kesiyoruz.

BU ANLAYIŞI KINIYORUM

Yani bizi IŞİD militanıyla eşdeğer gören anlayışı, anlayış sahiplerini kınıyorum. Biz kutsal alan ve inanışlara saygılıyız. Herkes de bizim kutsal alanlarımıza ve inanışlarımıza saygı göstersin diyorum."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    LEMAN SAM. Millete kurban kesmeyin diyor ama.... söylediği şarkılar içki sofralarında KÖRPECİK KUZU eti ile şarap içen sarhoşlara meze oluyor.
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ........ yav arkadaş şu ülkede bir hülya bir gülben belası var zaten bide bu kadınmı çıktı.sindirin artık islamiyeti biz sizin ataistliğinize bişey diyormuyuz...
    Cevapla
  • fazlı kandaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Paralel finansör... Bu Teyze'nin Müslüman mahallesinde böyle bol keseden atabilmesi için karnı tok sırtı pek.Netekim kızı Şevval Sam ı Hacı Boydak'ın firması finanse ediyor.Yoksa çoktan kendisinin de Kızının da ismi piyasadan silinip gitmişti...Ne diyelim hacı Boydak ''Kirpiklerin karasından,Ateş topla kendin için''!!!
    Cevapla
  • yusuf KaRa 9 yıl önce Şikayet Et
    Bilirkisi.... Baskalarinin inancina saygi göstermeyen biri özgürlük ve demokrasiden bahsedemez!!!
    Cevapla
  • ilker yakar 9 yıl önce Şikayet Et
    ilker. Bu kadın et yemiyormu. Diğer günler yenen etler uzaydanmı geliyor. Bir günlük süt danaları kesip yiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuk ne anlama geliyor?
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..