Kılıçdaroğlu, Gezmiş'in avukatına sahip çıktı

Kemal Kılıçdaroğlu, sokaklardan toplanan evsizler arasında bulunan Deniz Gezmiş'in avukatlarından Erdoğan Gencel ile ilgilenilmesini istedi.

Kılıçdaroğlu, Gezmiş'in avukatına sahip çıktı
Kılıçdaroğlu, Gezmiş'in avukatına sahip çıktı
GİRİŞ 02.01.2015 15:12 GÜNCELLEME 02.01.2015 15:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sokaklardan toplanan evsizler arasında bulunan Deniz Gezmiş'in avukatlarından Erdoğan Gencel ile ilgilenilmesini istedi.

CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, sokaklardan toplanan evsizler arasından Deniz Gezmiş'in avukatlarından Gencel'in de çıktığını öğrenince Baro ile ilişkiye geçilerek, Gencel ile ilgilenilmesini istediği belirtildi. Bunun üzerine CHP'li İstanbul Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin hemen harekete geçtiği ve baro ile temasa geçilerek, ambulans ve sağlık ekibi seferber edildiği ifade edildi.

Açıklamaya göre, konuya ilişkin değerlendirme yapan İlgezdi, şunları kaydetti:

"Çok saygı ve sevgi duyduğumuz Gezmiş'in avukatlarından Sayın Erdoğan Gencel'in durumuyla ilgili olarak sayın Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda yakından ilgileniyoruz. İstanbul Barosunun planlamasına göre Gezmiş'in avukatlarından Sayın Gencel'in sağlık ve yerleşim sorunu dahil bu sorunların giderilmesi için ne yapmak gerekiyorsa yapacağız. Bu, bizim hem insani hem de vicdani sorumluluğumuzdur. Bu duruş, bu sahiplenme, partimize de Sayın Genel Başkanımıza da çok yakışmıştır ve bize de böyle bir görev düştüğü için çok mutluyuz."

YORUMLAR 1
  • kerimcan 9 yıl önce Şikayet Et
    ya digerleri ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!