Bahçeli: Davutoğlu cuma namazı çıkışı açıklasın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Davutoğlu’nun yarın cuma namazından sonra AKP-CHP hükümetinin kurulduğunu açıklamasını istedi

Bahçeli: Davutoğlu cuma namazı çıkışı açıklasın
Bahçeli: Davutoğlu cuma namazı çıkışı açıklasın
GİRİŞ 06.08.2015 11:36 GÜNCELLEME 06.08.2015 15:02

Genişletilmiş il istişare toplantılarına dün Afyonkarahisar, Burdur ve Isparta’da devam eden Bahçeli, Afyonkarahisar’da gazetecilerin sorularını yanıtlarken özetle şu mesajları verdi:

(AK Parti-CHP istikşafi görüşmelerinin, liderlere rapor sunulması aşamasına geldiğine işaret ederek) Böyle bir çalışmanın sonucu alınmadan azınlık hükümeti, geçici hükümet tartışmaları yapılması, iki büyük parti diye nitelendirilen partilerin görüşmelerinde koalisyonu sabote etmiştir.

Türkiye’nin içinde bulunduğu toplumsal yarılmanın kapatılması, toplumdaki huzurun tekrar sağlanabilmesi için katedilen 25 günü değerlendirerek cuma günü (yarın) AKP ile CHP’nin kurmasında yarar var. Bu cuma kurulması lazım. Ahmet Davutoğlu’nun cuma namazından sonra bu kararını açıklamasında yarar vardır. Sonuç olarak azınlık hükümetine MHP rıza göstermemektedir. Kurulması halinde herhangi bir desteği olmayacaktır. 

YORUMLAR 34
  • Mustafa 10 yıl önce Şikayet Et
    Çocukların anne sütü ile beslenmesi çok önemli cokkkkkk.
    Cevapla
  • fani 10 yıl önce Şikayet Et
    ne saçmalıyo bu adam yav,bide bunu okuyup yorum yazıyoruz,kendi haline bırakın gitsin
    Cevapla
  • Elazig Bilo Zaza 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne koalisyon da olur ne % 17 yi gecer,bu adam ancak kaosa yarar.( % 17 yi gecemeyecegine göre neyin pesindesin)
    Cevapla
  • misafir 10 yıl önce Şikayet Et
    Ben de bahçeliyi çözemedim. Hem kendisi ile kurulmasını istemiyor. Diğer seçenekleri de beğenmiyor. her halde yurt dışından parti ihraç edip onunla kurulmayacak.
    Cevapla
  • Kadir 10 yıl önce Şikayet Et
    Bos Laf Etme Bahceli!! Agzini Actikca Sacmaliyon.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD gezisinin büyük resmi
İspanya’dan İsrail’e bir darbe daha! 207 milyar euroluk anlaşma feshedildi