Erdoğan'ın sözlerine Bahçeli'den cevap!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün akşam yaptığı konuşmaya Bahçeli'den Twitter üzerinden cevap geldi.

Erdoğan'ın sözlerine Bahçeli'den cevap!
Erdoğan'ın sözlerine Bahçeli'den cevap!
GİRİŞ 12.08.2015 07:29 GÜNCELLEME 12.08.2015 07:36
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e Devlet Şeref Madalyası tevcih töreninde yaptığı konuşmaya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den yanıt geldi.

Twitter hesabından açıklama yapan Bahçeli, "Şimdi de deniyor ki, silahların susması değil, gömülmesi lazımmış. Ne var ki gömülen masum evlatlarımızdır, umutlardır, dipdiri hayallerdir. Silahları gömerlerse bir gün tekrar çıkarırlar. Eğer silahlar ve silah tutan eller kırılırsa asıl o zaman bahar gelir bu cennet vatana" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 10
  • Faruk 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayin bahceli Cumhurbaskaninin sözlerinden sonunda "hatta o silahlarin üstüne beton dökülünceye kadar" diye bir aciklama daha varda ona ne oldu. Cimbizlama yaparak siyaset yapilmaz benmi ögretecem size bunu.
    Cevapla
  • Selim 8 yıl önce Şikayet Et
    PKK 3 kere bitti. Bu söz genelkurmay başkanının sözü. Bitmesine rağmen tekrar tekrar başladığına göre. Parmak kırılsa ne olur kırılmasa ne olur. Laf cambazlığına gerek yok! Silahı kaldırdığınızda BARIŞ gelir.
    Cevapla
  • Halim 8 yıl önce Şikayet Et
    Onayladım
    Cevapla
  • imza 8 yıl önce Şikayet Et
    Eğer silahlar ve silah tutan eller kırılırsa asıl o zaman bahar gelir bu cennet vatana.. imzamı atarım.
    Cevapla
  • soner 8 yıl önce Şikayet Et
    dışarıdan gazel okuma o zaman gir hükümete yap icraatlarını sana oy veren seçmenin bunu istiyor vaatlerini yerine getirmeni bekliyor. tamam dışarıdan da destek gerekiyor ama asıl hükümette yer almak önemli HDP nin himayecisi olan CHP ye AK Partiyi mecbur etme ne sen karlı çıkarsın ne de TÜRKİYE
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan İngiltere'ye tehdit: İngiliz askeri unsurlarını vururuz
İran'dan ateşkes açıklaması