HDP'de büyük çatlak: Liste değişiyor

Bakanlık teklifini reddederek HDP ile ters düşen eski EMEK partili Levent Tüzel, Altan Tan'ın eleştirilerine cevap verdi.

HDP'de büyük çatlak: Liste değişiyor
HDP'de büyük çatlak: Liste değişiyor
GİRİŞ 05.09.2015 17:27 GÜNCELLEME 05.09.2015 17:27
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "ittifak hukukuna uymadı" dediği, HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'ın ise "istifa" çağrısı yaptığı Levent Tüzel'den,  parti içi eleştirilere yanıt geldi.

Demirtaş'ın, seçim hükümetine katılma konusunda EMEK Partisi'nin görüşünü alma ihtiyacı dahi duymadığını belirten Tüzel, "HDP ile EMEK Partisi arasındaki seçim ittifakı, Demirtaş'ın söylediği gibi değil. O'nun ittifak tanımlamasıyla bizim anlayışımız başka" diye konuştu.

Tüzel ayrıca, "HDP ve EMEK Partisi önümüzdeki günlerde 1 Kasım seçimlerini değerlendirmek için bir araya gelecek. Bu görüşmede, 'istifa' ve ittifak konuları dahil, her şey konuşulup netleşir" dedi. 

HDP, 1 Kasım seçimlerine aday değiştirerek giriyor. HDP'li kaynaklar aday listesinde değişiklik yapılacağını, bazı 'vekil' isimlerin aday gösterilmeyeceğini belirtirken PKK terörüne ortak olan vekillerin yeniden aday gösterilmesi bekleniyor. (Akşam)

YORUMLAR 18
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede kanın kim tarafından döküldüğünü görmek süper bir gerektirmez. Biraz gerçekçi olun dostlar
    Cevapla
  • hilal 8 yıl önce Şikayet Et
    beyniniz çatlasın
    Cevapla
  • Han 8 yıl önce Şikayet Et
    Bos ver kardes anliyan anlamistir
    Cevapla
  • KÖKSAL AKIN 8 yıl önce Şikayet Et
    kim katil olmak ister bütün mesele bu, kim namuslu kalmak ister bütün mesele bu, kim hainlik yapmak ister bütün mesele bu, kim vatikana köle olmak ister bütün mesele bu, kim ermenilere kardeş gözü ile bakıp hizmet etmek ister bütün mesele bu, anlamak istemeyenlerin anlattıkları yukarıda yazdıklarım olup bütün mesele bu,
    Cevapla
  • Yasar 8 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi yeni çıkan bir ürün var her çatlağı kapatan bir tür sıvı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı