Arınç'ın sözlerine Beşir Atalay'dan cevap

Bülent Arınç’ın dün dile getirdiği ve büyük ses getiren açıklamalarını AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay yorumladı.

Arınç'ın sözlerine Beşir Atalay'dan cevap
Arınç'ın sözlerine Beşir Atalay'dan cevap
GİRİŞ 12.09.2015 12:09 GÜNCELLEME 12.09.2015 12:09
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

AK Parti kongresinin düzenlendiği Ankara Arena Spor Salonu’nda CNN Türk’e konuşan Atalay, Bülent Arınç’ın “AK Parti'nin kuruluşunda 'biz'dik, şimdi 'ben' olduk" şeklindeki sözleriyle ilgili şunları söyledi:

HER ŞEYİ KENDİ İÇİMİZDE TOLERE EDERİZ

Bülent Bey’in ifadelerini tartışmak istemem. Bülent Bey benim kardeş gibi bir arkadaşım.

SİYASET 'BEN'İ ÖNE ÇIKARIR

Üniversiteye başladığımda ilk tanıdığım kişilerden biri Bülent’tir. Sonra kader siyasette bir araya getirdi. Bülent Bey benim için bir değerdir.‘Biz’den ‘bana’ kayış filan çok abartılı bir şey değildir. Siyasette müthiş bir rekabet vardır. Herkes ben yarış vardır.

Siyaset kadar benleri körükleyen bir şey yoktur. Akademik alanda bürokraside bu kadar yoktur. Ama siyaset ‘ben’i öne çıkarır. Ortak akıl, benim tespitim, ilk zamanlar kadar devrede değil.

YORUMLAR 39
  • Gelecek için 8 yıl önce Şikayet Et
    Bülent Arınç, Abdullah Gül, Ali Babacan, Hüseyin Çelik ve nice sayamadığım Ak Parti'yi Ak yapan davaya gönülden bağlı emek veren vicdanlı değerlerimizdir. Yorumlara bakınca şok olmamak elde değil siz nasıl bu değerlerimizi davayla alakası olmayan geçmişlerinde Ak Parti ve davamıza ağıza alınmayacak küfürler eden yiğit bulut, süleyman soylu gibi sonradan partiye makam-mevki ve güç için gelenlerle bir tutarsınız. Böyle giderse Ak Parti kaybetmeye mahkumdur. örneği ise Diyarbakır listesi bu davanın bir neferi olan Abdurrahman Kurt'un iki üstüne partiyle davayla hiç alakası olmayan oya eronat'ı koyarsanız sonuç hüsran olur. inancımız gereği de doğruları beyan etmektir.
    Cevapla
  • Doğrucu Davud 8 yıl önce Şikayet Et
    cevap değil ki bu tasdik.
    Cevapla
  • darknesspen 8 yıl önce Şikayet Et
    tasdik etmiş evet maalesef, bunadı mı bunlar ne
    Cevapla
  • 41KOCAELİ 8 yıl önce Şikayet Et
    kim bir müslümanın ayıbını örterse,Allahta onun ayıbını örter.biz inananlar olarak birbirimizin hatalarını araştırmaktan ziyade birbirimizin güzel tarafına bakalım.şeytan ve dostları inananların sürekli birbirleriyle kavgalı olmasını isterler.
    Cevapla
  • hey 8 yıl önce Şikayet Et
    ya arınç bey bu partiye sadece türkiyenin değil dünya mazlumlarının ihtiyacı var.şahsi menfaatin için partiyi harcama yoksa ahımız tutar.
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Arınç git artık istenmiyorsun,sus artık dinlenmiyorsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar