MHP, kurucusunun aday adaylığını bile reddetti

MHP'nin kurucularından, ülkücülerin avukatı olarak önde gelen Şevket Can Özbay'ın aday adaylığı başvurusu parti yönetimince reddedildi.

MHP, kurucusunun aday adaylığını bile reddetti
MHP, kurucusunun aday adaylığını bile reddetti
GİRİŞ 15.09.2015 12:23 GÜNCELLEME 15.09.2015 12:23
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Özbay, yapmış olduğu yazılı açıklamada, yarım asrı aşkın zamandır, MHP ve ülkücü hareketin daha ileriye gitmesi için mücadele ettiğini, şehit ailelerinin avukatlığını yaptığını açıkladı.

Ülkücü tabanın isteği ve Türkiye'nin içinde yer aldığı koşulları dikkate alarak, MHP'ye milletvekili aday adaylığı için mürracaatta bulunduğunu ifade eden Özbay, şunları belirtti:“Kurucusu olduğum MHP'ye yaptığım aday adaylığı başvurusu, uzun zamandır ülkücülerin partisine çöreklenen ve ülkücülerin hiçbiri tarafından sevilmeyen MHP yönetimince reddedilmiştir. Devlet Bahçeli ve ekibinin doğru, haklı, isabetli ve akıllı hiçbir hareketleri olmadığı için MHP kurucularından olan Şevket Can Özbay'ın adaylığını itiraf etmemeleri, son derece olağan ve beklenen birşeydir." 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • Ülkü 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP ülkücü değil...olsa olsa maşa
    Cevapla
  • Fethi 8 yıl önce Şikayet Et
    bahçeli istifa defol artık
    Cevapla
  • yörük 8 yıl önce Şikayet Et
    en büyük yalnışı başbuğumuzun yerine geçecek birini yetiştirememiş olması her zaman derim LİDER olanın kendi gibi en az 10 kişiyi yetiştirmesi gerekirki başına birşey geldiğinde yeri boş kalmasın
    Cevapla
  • kutengiz 8 yıl önce Şikayet Et
    sevket can ozbayi taniyanlar iyi bilir. mhp isabetli bir karar vermis
    Cevapla
  • 07 Alperen 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Alperenler ülkücü civanmert kardeşlerim bu yeni Ülkücüler biz eski vatan sevdalılaŕını tanımıyorum. Evet Bahçeli ve avanesi rahmetli Muhsin in dediği gibiymiş. Söyleyin bana bu Osmanlı Ocakları nedir nasıl bir measures ve gayesi var. Bizleri taşıyabilirsiniz tunadan Çin seddine Türk ve Müslüman hedefi varmı. Bilen güzelce anlatsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para etmiyor diyerek şeftalileri boş araziye döktüler
Tarım Kredi Market'ten 45 üründe büyük indirim