1 Kasım hazırlığı: AK Parti müjdelerle geliyor

Ak Parti MKYK Üyesi Mehmet Erdem, 22 Eylül'de Davutoğlu tarafından açıklanacak seçim beyannamesinin müjdelerle dolu olduğunu söyledi.

1 Kasım hazırlığı: AK Parti müjdelerle geliyor
1 Kasım hazırlığı: AK Parti müjdelerle geliyor
GİRİŞ 16.09.2015 10:56 GÜNCELLEME 16.09.2015 10:56
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Beyannamenin halkın istek ve beklentilerine göre hazırlandığını belirten AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Erdem, “22 Eylül'de Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun açıklayacağı yeni beyanname tamamen halkın istek ve beklentilerine  göre hazırlanıyor.

"İnsanı yücelt ki devlet yücelsin" anlayışını kendine şiar edinen Ak Parti 1 Kasım seçimleri için hazırlanan yeni beyannamede emekliler, kadınlar ve gençlere yönelik vaatler yer alacak.

Ailelerdeki sosyal güvenceli sayısının maksimuma çıkartılması için bir dizi adım atılacak. Emekli maaşlarına yapılacak zam gözden geçirilecek, faizsiz ve geri ödemesi kolay kredi verilecek. Her eve en az bir istihdam sağlama, gençlere mezuniyet sonrası maaş, kadınların istihdamını kolaylaştırma, kadının sosyal şartlarını geliştirme gibi vaatler de yer alacak” dedi.

“GENEL MERKEZDE HUMMALI BİR ÇALIŞMA SÜRÜYOR”

Açıklamasına “Ak Parti Genel Merkezimizde bu konuda hummalı bir çalışma sürüyor” diye devam AK Parti MKYK üyesi Mehmet Erdem, “Halkımızın ekonomik açıdan ferahlaması ve güçlenmesi için bu adımların atılması çok önemli. Tabi ki tüm bu vaatlerin yerine gelmesinde Ak Parti'nin tekrar tek başına iktidara gelmesi gerekiyor. Tek başına iktidar siyasette istikrarı getiriyor. Siyasi istikrar ekonomik istikrarı  destekliyor. Ekonomik  istikrar büyümeyi, yatırımı ve istihdamı artırıyor. Yani kısacası cebimize giren para artıyor. Ak Parti 2. dönemin başlangıcı diyebileceğimiz 1 Kasım seçimleri ile birlikte milletimizin ekmeğini daha da  büyütmeye devam edecek. Milletimizin cebine girecek para daha da artacak. Milletimiz her zaman olduğu gibi 1 Kasım'da en doğru kararı verecektir” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 30
  • yalnız 8 yıl önce Şikayet Et
    Emeklinin intibak ve SGDP nin maaşlara yansıması nerde?
    Cevapla
  • ENARİN 8 yıl önce Şikayet Et
    Eksikler tamamlanırsa yüzde 65 le tekra ikdardır akp . Nerden çıkartıyorsun sen bunu kardeşim diye soran olursa kısa bir anlatımla şöyle diyebilirim .Seçim öncesi akp nin yüzde 42 alacağını tahmin ettiğim gibi sonrasınıda tahminediyoerum sadece.1 Asgari ücretin üstlere çekilmesi 2 eğitimi devam eden öğrencinin tatilde sgk borcu çıkartılmaması.3 Benim gibi yaştan emeklilik bekleyenlere çocuk sayısı 1 yıla bir çocuk erken emeklilikle hem genç nufus için teşvik hem aile resisine ikram (kazanılmış hakkın geri iadesi) para nerden bulunur derseniz kiralarım gerçek vergileri tespit edilse bu ülkede para hemen yerini bulur emlak satışlerı ve alışları gerçek satış üzerinden yapılsa yine bulunur
    Cevapla
  • mustafa yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    emeklilerde ayırım yaptınız 2000 öncesi 2000 sonrası diye şimdi çıkmış seçimden önce emeklide oy alayım diye vaatte bulunuyorsunuz emeklide bunu yedi sanki siz emeklileri sadece seçimden seçime hatırlarsınız emeklide seçimde elbette son sözünü söyler
    Cevapla
  • yalçın 8 yıl önce Şikayet Et
    kamudaki taşeron işçilerin durumu ne olacak.kadrolu işçinin ikramiyesiyle birlikte 5000 tl nin üzerinde maaş alırken aynı işi yapan hiçbir sosyal hakkıda bulunmayan taşeronun 1500 tl alması hakmıdır adaletmidir. hani söz vermiştiniz ADALET VE KALKINMA olacaktı.
    Cevapla
  • mehmet bingöl 8 yıl önce Şikayet Et
    seçimden önce taşeron işçiye kadro veririlirse oy veririz yoksa doğu ve güneydoğudadiki taşeron işçiler yine nereye oy vereceğimizi biliriz bizler ak partinin düşmanı değiliz her seçim verdik 7 haziranda tek verme3dik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı