Demirtaş: Onlar bize oy vermesin

FETÖ'nün yayın organında konuşan Demirtaş, 'şiddet isteyen bize oy vermesin' dedi. Ancak şiddet isteyen vekilleri yeniden aday gösterdi.

Demirtaş: Onlar bize oy vermesin
Demirtaş: Onlar bize oy vermesin
GİRİŞ 09.10.2015 04:34 GÜNCELLEME 09.10.2015 04:34
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, FETÖ'nün yayın organı Bugün TV'de Nazlı Ilıcak ve Hayko Bağdat'ın sorularını yanıtlarken şaka gibi bir çıkışta bulundu. 

Demirtaş, 'Ben şiddet istiyorum' diyen bize oy vermesin, biz şiddet istemiyoruz, barış içerisinde çözüm istiyoruz diyenler bize oy versinler" dedi. 

Aynı programda Cizre'de ve bölgenin değişik yerlerinde kazılan hendekleri savunan ve meşru göstermeye çalışan Demirtaş, henüz çözüm süreci devam ederken baraj inşaatlarına saldıranın, işçileri kaçıranın, iş makineleri ateşe verenin, Suruç'ta gençlerin hunharca katledilmesini takiben hemen yatağında uyuyan polislerin enselerine kalleşçe kurşun sıkanın PKK olduğu gerçeğini yine gizledi, barışı bozanın hükümet olduğu yalanını tekrarladı. 

Öte yandan, Demirtaş ''şiddet isteyen bize oy vermesin'' derken, insanları alenen tehdit eden vekilleri yine aday listesine aldı. 

''PKK SİZİ TÜKÜRÜĞÜYLE BOĞAR'' DEDİ, ADAY OLDU

''PKK sizi tükürüğüyle boğar'' diye tehditler savuran HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan 1 Kasım seçimleri için yine HDP'nin Hakkari adayları arasında yerini aldı. 

''O KELEŞİ SİZE ÇEVİRMESİNİ BİZ ÇOK İYİ BİLİYORUZ''

Yine aynı şekilde, 7 Haziran seçimlerinin hemen sonrasında, seçim sonuçlarının kutlanması esnasında konuşma yapan HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan da köy korucularını hedef almış, "bu memleketten defolup gideceksiniz. Bize uzattığınız o keleşi size çevirmesini biz çok iyi biliyoruz" ifadelerini kullanmıştı. 

Özkan 1 Kasım seçimleri için yine Muş'tan aday gösterildi. 

YORUMLAR 38
  • Aras.. 8 yıl önce Şikayet Et
    bize oy vermesinler..,mayın.,molotof.,keleş.,mermi.,cephane.,maske haaaa birde geceleri giymek için kandil etekleri tabii.,ki saz...,
    Cevapla
  • Konya Rabia 8 yıl önce Şikayet Et
    Ay bizde inandık sizin masumiyetinize.Hadi ordan savaş şiddet istemiyonya abin ne geziyo daglarda?????
    Cevapla
  • vinç oparatüörü 8 yıl önce Şikayet Et
    a zaman sende verme
    Cevapla
  • kul 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlara halen inanan halen adam yerine koyan varsa..
    Cevapla
  • sahibim 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim isimiz var abiler mumkun mertebe yanlisda olanlariikna etmeye calismak kalpleri acan Allahtir bu dertten kurtulmalari bizim elimizde degildir biz yanlizca uyaralim da sonra bizi bir uyandiran olmadi demesinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda