Gündoğdu: Milletin şer odaklarına karşı seçimi

Ak Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, 1 Kasım seçimlerinin aynı zamanda millet ve şer odaklarının arasında geçtiğini söyledi.

Gündoğdu: Milletin şer odaklarına karşı seçimi
Gündoğdu: Milletin şer odaklarına karşı seçimi
GİRİŞ 23.10.2015 10:55 GÜNCELLEME 23.10.2015 10:55

TBMM İdare Amiri, Ankara Milletvekili ve Memur-Sen Onursal Başkanı Ahmet Gündoğdu, Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube tarafından düzenlenen Elmadağ buluşmasına katıldı. Programda eğitim camiasına seslenen Gündoğdu, HDP'yi eleştirdi.

DEMİRTAŞ'A SALVOLAR

7 Haziran seçimleri öncesinde HDP'nin "Türkiyeleşme" maskesi ile oy istediğini, barajı geçtikten sonra, "Sırtımızı PKK'ya dayadık" söylemiyle gerçek yüzünün ortaya çıktığını ifade eden Gündoğdu, "HDP'nin maskesi seçim sonrasında düştü. Millet 1 Kasım'da iradesine sahip çıkacak, terör severleri sevindirmeyecek" dedi.

Ankara'daki kanlı terör saldırısına da konuşmasında değinen Gündoğdu, "Bu saldırı tüm insanlığı hedef almıştır. Kınıyorum. Hedef alınan Türkiye'dir. Hedefleri kardeşliğimizi bozmaktır. Prof. Dr. Mahir Kaynak Hocanın “bir terör olayı olduğunda bu kimin işine yarar sorusunu sorun cevabı bulduğunuzda teröriste ulaşırsınız” sözünü iyi irdelemek lazım. Ankara saldırısı sonrasında yapılan açıklamalara, algı operasyonlarına bakarsanız Mahir Hocanın tespitinin ne kadar doğru olduğunu anlarsanız. Bu saldırı Reyhanlı'nın, Diyarbakır'ın, Suruç'un devamıdır. Biz nereden gelirse gelsin terörün karşısındayız. Teröre destek veren yapıların karşısındayız. Ya onlar? Onlar teröre terör, teröriste terörist dahi diyemiyor" şeklinde konuştu.  

CHP VE HDP ZİHNİYETİNE MİLLET SANDIKTA CEVAP VERECEK

Milletin 2 Kasım günü CHP ve HDP zihniyetine "Hayır" demenin rahatlığı ile uyanacağını ifade eden Gündoğdu, "CHP eski Türkiye özlemi ile yanıp tutuşuyor. haydi Bismillah’ı bile yargıya götürerek iptal ettiren, 1950'lerdeki tek partili döneme vurgu yapan, ezanı Türkçe okutan, camileri ahıra çeviren, eğitim modelinde 1+8 diye parti programına koyarak 28 Şubatın vesayetine geri dönmeyi ilke edinen CHP zihniyetine millet cevabını sandıkta verecektir. Aynı şekilde sokakları yangın yerine döndürerek Yasin Börü'müzü katleden HDP zihniyeti ile de millet sandıkta hesaplaşacaktır. Unutulmamalıdır ki; 1 Kasım sadece siyasi partiler arasında geçmeyecek, aynı zamanda millet ile şer odaklarının arasında geçecektir. 1 Kasım milletimiz ve ümmetimizin geleceğinin de seçimidir " dedi.

GÜNDOĞDU MUHALEFETİN ORTAK YÖNÜNÜ AÇIKLADI

Muhalefet partilerinin bir başka ortak yönlerini ise "Sisi ve Esed sever" olarak açıklayan Gündoğdu, "Bunlar hem Sisi hem de Esed dostu. Diğer yandan bunlar mazlum Suriyelileri kovma peşinde. Bu nasıl vicdan? Bir ortak yönleri de milletin adamı, davamıza ve vatanımıza, mazlumlara ve sevdamıza sahip çıkan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı aynı sözlerle hedef alıyorlar. Aslında milleti hedef alıyorlar. Özlemleri ise Ahmet Necdet Sezer gibi bir Cumhurbaşkanı" diye konuştu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız