Galip Ensarioğlu'ndan o habere yalanlama

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, korumasının vurulduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Galip Ensarioğlu'ndan o habere yalanlama
Galip Ensarioğlu'ndan o habere yalanlama
GİRİŞ 26.10.2015 11:18 GÜNCELLEME 26.10.2015 14:18
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ensarioğlu yaptığı yazılı açıklamada, olayın kendisi ve korumalarıyla hiçbir ilgisi olmadığını belirterek, “Seçimlere birkaç gün kala bu tür yalan haberler, bölgede barışa, huzura katkı değil siyasi tansiyonu daha da yükseltmektedir. Basın ahlakıyla ilgisi olmayan bu habere itibar edilmemesini rica ederiz” dedi.

Ensarioğlu, evinden çıkarken gördüğü silahlı kavgada, yaralan bir şahsa yardım ettiğini ifade ederken, haberin yer aldığı basın kuruluşuyla ilgili gerekli girişimlerin yapılacağını da belirtti.

Yalanlanan söz konusu haberde, AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu'nun özel olarak korumalığını yapan grubun içerisinde bulunan bir kişinin, Ensarioğlu'nun Yenişehir ilçesi Ofis semti Sanat Sokağı'ndaki evinin önünde beklerken silahlı saldırıya uğradığı öne sürülmüştü.

YORUMLAR 15
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    ya herife bak bunun vekilliginden ne hayir gelir
    Cevapla
  • canlar 8 yıl önce Şikayet Et
    Ensarioğlu yaptığı yazılı açıklamada, olayın kendisi ve korumalarıyla hiçbir ilgisi olmadığını bildirdi. Haberi okumadan yorum yapanlara....
    Cevapla
  • ilhan gurbette 8 yıl önce Şikayet Et
    sayin ensarioglu ciktigin yolda allah önündeki engelleri yok etsin milletimizin sizin gibi dik duran yigitlere ihtiyaci var yalancilar kendi yalanlariyla bas basa kalacak saygilarimla
    Cevapla
  • kemal kuru 8 yıl önce Şikayet Et
    iftahar edilecek diyarbakırlı vekil ğeçmiş olsun
    Cevapla
  • napsitli 8 yıl önce Şikayet Et
    Birde bu adamin yüzündeki nura bakin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek