Eker: Türkiye’yi yıkmak için ittifak yapıyorlar

Türkiye’nin reformlara ve cesur kararlara ihtiyacı olduğu belirten Mehdi Eker, “Sorunların çözülebilmesi için tek parti hükümeti şart” dedi.

Eker: Türkiye’yi yıkmak için ittifak yapıyorlar
Eker: Türkiye’yi yıkmak için ittifak yapıyorlar
GİRİŞ 26.10.2015 16:47 GÜNCELLEME 26.10.2015 16:47

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı ve AK Parti İstanbul 3.bölge milletvekili adayı M. Mehdi Eker, seçim çalışmaları sırasında muhalefet ve seçim süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Eker, “Koalisyon türbulansında Türkiye’nin hiçbir göstergesi ileri gitmemiş ve hep geri gitmiştir. Türbülansa girildiği zaman bundan çıkışı da on yıl sürüyor. Bugüne Türkiye’nin türbulansa girme vakti yoktur.” dedi.

Muhalefet, Türkiye’yi yıkmak için ittifak yapıyor

Eker, yaptığı açıklamada “Muhalefet, Türkiye’yi yıkmak için ittifak yapıyor. Yapıcılıkta ittifak yapmıyorlar. Çünkü onların gündeminde yapıcılık yok.’ dedi. “Terör zirvesi yapalım diyoruz. Teröre karşı olsa bile ben seninle bir arada olmam diyor.” şeklinde açıklamada bulundu.

Türkiye’nin ekmeğinin büyümesi, Kürt sorunun çözümü için tek parti iktidarı

Dünyada küresel kriz varken, Sayın Erdoğan bu kriz Türkiye’ye teğet geçecek” dedi. Gerçekten de bu kriz sırasında Yunanistan battı, İspanya, Portekiz gibi Avrupa ülkeleri, Ukrayna ve Rusya arasındaki ekonomiye yansıması ama 7 Haziran’dan sonra bir tereddüt ortaya çıktı. Vatandaşlar, televizyon izlerken doları, borsayı endişeyle takip etmeye başladı. Oysa, bizim gençlerimize yeni iş, ülkemize yeni yatırımlar kazandırmak için güvene ihtiyacımız var. Bu nedenle ekonomik istikrar için, Türkiye’nin yatırımının artması, Türkiye’nin ekmeğinin büyümesi, işinin aşının artması için istikrar gerekiyor.

Konu sadece ekonomik refah ile ilgili değil. Tüm varlığınız yerinde olsa da eğer annelerin gözyaşı akıyorsa, bu bir siyasi istikrara ihtiyacı var. Siyasi istikrar olmadan Türkiye’nin Kürt süreci nihayete ermez.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti içinde neler oluyor?
Meteoroloji'den 28 ile uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat