DYP ve DP'den 30 kişi AK Parti'ye katıldı

Bolu'da DP ve DYP Yeniçağa ilçe teşkilatlarından topluca istifa eden 30 kişi, seçimlere sayılı günler kala Ak Parti'ye geçti.

DYP ve DP'den 30 kişi AK Parti'ye katıldı
DYP ve DP'den 30 kişi AK Parti'ye katıldı
GİRİŞ 29.10.2015 12:46 GÜNCELLEME 29.10.2015 13:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Doğru Yol Partisi (DYP) ve DP Yeniçağa İlçe Başkanı görevini yürüten ve geçtiğimiz dönem DP’den Yeniçağa Belediye Başkan Adayı olan Tevfik Ay, beraberindeki 29 kişi ile partisinden istifa ederek AK Parti’ye üye oldu.

Düzenlenen törende Ak Parti’ye geçen eski DP Yeniçağa İlçe Başkanı Tevfik Ay ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, sahneye davet edilerek teşkilatlara tanıtıldı.

Ardından eski Bakan Hayati Yazıcı ile İl Başkanı Nurettin Doğanay ve partinin üst yönetim kademesi, eski DP’lilere Ak Parti rozeti takarak, anlamlı desteklerinden dolayı tebrik edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • TURAB 8 yıl önce Şikayet Et
    İstikrar İçin, Tek Başına, İş Başına, Haydi Türkiye
    Cevapla
  • ahmet keleş 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye’yemize sahip çık. Çocuklarımızın geleceğine sahip çık. İstikrarımıza, güvenliğimize, kardeşliğimize ve Türkiye’nin büyük hedeflere doğru yürüyüşüne göz dikenlere fırsat verme. Kardeş kavgası çıkarmaktan, terörden, yoksulluktan, ikna odalarından, darbecilikten ve ekonomik krizler çıkarmaktan başka bir meziyetleri olmayanlara prim verme. Tek Başına İş Başına Haydi Türkiye
    Cevapla
  • kardeşlik. 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH kendilerinden razı olsun TEK YÜREK olmak işte buna denir..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika İsrail açıklaması! Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz!
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ