Merve Kavakçı: Bu uçuruma düşmeyelim

Merve Kavakçı 1 Kasm için uyardı: "Koalisyonla Türkiye'nin elde ettiği kazanımlar kaybedilecek. Türkiye'yi koalisyonlara mahkûm etmemeliyiz"

Merve Kavakçı: Bu uçuruma düşmeyelim
Merve Kavakçı: Bu uçuruma düşmeyelim
GİRİŞ 30.10.2015 14:09 GÜNCELLEME 30.10.2015 14:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Merve Kavakçı'yı 1999 seçimlerinde TBMM'deki and içme törenine başörtülü gelince Meclis'ten çıkartılmasıyla tanıdı. Uzun yıllar kaldığı ABD'den dönerek Üsküdar Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Kavakçı Türkiye'nin ilk olan ve sömürgeciliğin bıraktığı mirası sorunsallaştıran "Postkolonyal Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi" (PAMER) Siyaset Okulu Sertifika Programı'nın koordinatörü oldu. Medya üzerine çalıştığını söyleyen Kavakçı, bu alanda çalışmaya, Doğan medyasında Erdoğan'n (Başbakanlığı döneminde) "evinde terlik giymesi" ve dönemin Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'ın "ayakkabılarını evinin kapısında çıkarmasıyla" ilgili küçümseyici haberleri sonrasında karar vermiş.

Kavakçı, 1 Kasım seçimlerinden "koalisyon" çıkması halinde Türkiye'nin tüm kazanımlarının da yok olacağını belirterek şunları söylüyor: 

'KAZANIMLAR KAYBEDİLİR'

"Türkiye'yi koalisyonlara mahkum etmememiz gerektiğine inanıyorum. Koalisyonların bu kazanımların kaybedilmesi anlamına geldiğini düşünüyorum. (...) Bunda da çok önemli bir pay, kararlı bir Erdoğan liderliğine ait. 

'HALK MECLİS'TE'

Meclis'e başörtüsüyle girdiğim dönemle şimdiki döneme bakınca belki hayal bile edemediğimiz bir özgürlük alanının açıldığını görüyorum. Meclis ve halk kitlesi var. 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 1
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Kavakçı sen kimsin ???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi