'Adıyaman'ın devletten alacağı var!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, Adıyaman’ın devletten alacağının olduğunu söyledi.

'Adıyaman'ın devletten alacağı var!
'Adıyaman'ın devletten alacağı var!
GİRİŞ 30.10.2015 14:29 GÜNCELLEME 30.10.2015 14:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Boynukara, yaptığı açıklamada, Adıyaman halkının güç koşullarda yaşam mücadelesi vermesinin kendilerini duygulandırdığını söyledi.

Bölge halkının ciddi bir coğrafik zorluğun içinde hayatlarını sürdürdüğünü belirten Boynukara, “Ama mutlular. Devletin kendilerine yaptığı yatırımlar, destekler konusunda eksikler olmakla birlikte, herhangi bir kavga için de değiller. Ciddi bir Ak Parti destekçileri. Köylerin tümünde sizin gelmenize gerek yok zaten size oy vereceğiz fakat burada asıl önemli olan nokta, sayın Cumhurbaşkanımıza atıfta bulunmalarıydı. Bence sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik nefret ve kin dilini kullananların, bu bölgedeki halkın duygularını dinlemelerini, onlara kulak vermelerini isterim” dedi.

-CUMHURBAŞKANIMIZA HAKARET EDİYORLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef olarak gösterildiğini aktaran Boynukara, “Türkiye’de bolluk için de yaşayan bir kitle, Ak Parti iktidarlarında  servetlerini servet kapmış olan kimi insanlar sayın Cumhurbaşkanımız üzerinden sayın Cumhurbaşkanımızı hedefe katıyorlar. Ciddi bir nefret, kin, haset dili kullanarak, onunla ilgili bir algı oluşturmaya çalıştırıyorlar  ama bizim için önemli olan halkın, milletin Cumhurbaşkanıyla kurduğu ilişki Cumhurbaşkanımızın milletle kurduğu ilişkidir. Bu ilişkide net bir şekilde ortaya çıktı, bizim açımızdan çok olumlu bir durumdu” diye konuştu.                                                 

-HİZMET GİTMEYEN KÖYLERİ BAŞBAKAN’A BİLDİRDİM

Hizmet gitmeyen köylerle ilgili Başbakan Ahmet Davutoğlu’na bilgi verdiğini anlatan Boynukara, şöyle konuştu:

“Bireysel taleplerin çoğu ile ilişkili kamuda düzenlemeler yapıldığı için orada zorlu bir çok bir kişinin nerden nereye tayini olacağını veya bir koşulla işe gireceği, KPSS  ile alım yapılıyor. Bunlara ilişkin genel bir kriter var. Sorularda hiçbir sıkıntı yok. Problem biraz şeyle ilgili, yani 2015 yılında bazı köylerden yeterli hizmet almama ilgisi. Ben bunu 7 Haziran seçimlerinde sayın Başbakanımız Adıyaman’a  geldiğinde de ifade etmiştim. Nasıl hissediyorsun diye sormuştu çünkü ben siyasetçi değilim sonuçta birkaç aylık siyaset geçmişim var. Sayın Başbakana söyledim, bazı manzaralar bir de utanmadım. Ak Partinin yaptıklarını bildiğim için. Türkiye genelinde projeleri hayata Ak Partinin kimi köylerde onu yeterince yansıtmaması, bizim açımızdan sorumlu bir şey”

-ADIYAMAN’IN SORUNLARI KONUŞTUK

Adıyaman’ın sorunlarını detaylıca araştırdıklarını aktaran Boynukara, şöyle devam etti:

“ Bu seçim 7 Haziran’dan sonrasından itibaren sayın valimizle, diğer yetkililerimizle oturup, konuştuk. Köylerimizle ilgili analiz yapıldı. Şuan kamu idaresi tümüne yakın karşıladı. Eksik kalanları önümüzdeki programlarda büyük maliyetler gerektiren işleri ise önümüzdeki yıla alıyorlar. Umarım bir iki yıla bu tüm problemlerin hepsi karşılanır ve bu sorunlar çözülür. Talebin cinsi önemli değil, önemli olan vatandaşla siyasetçi arasında olan, bu talep ilişkisinin devam etmesi. bu ilişki devam ettikçe Türkiye’deki mekanizma daha güçlüdür. Avrupada bilirsiniz seçime katılım yüzde kırklarda, yüzde elliyi bulunca bayram ederler, bizde yüzde seksen beş,  yüzde seksen altı, yüzde seksen yediye çıkıyor. Bu vatandaşın problemlerinin çözüm yeri olarak siyaseti görmesiyle ilgili bir durum. Bizimde desteklememiz gereken, üzerinde durmamız gereken, asıl konu bu. Vatandaşın çözüm yeri olarak, siyaset dışı olarak, pirim vermemesi Adıyaman’da da çok şükür bu ilişki var. Ben önümüzdeki 1 Kasım’dan sonra güçlü Ak Parti iktidarıyla bu problemlerin hemen hemen çözüleceğine inanıyorum. Bizim vaadimiz Adıyaman’ın ne tür sorunu olursa, onun takipçisi olmaktır. Biz bunu yapacağız”

YORUMLAR 2
  • Abid KONAK 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne Yapmışlar Ne alacakları var ?
    Cevapla
  • DADAŞ. 8 yıl önce Şikayet Et
    Selam olsun ADIYAMAN'a.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan tarihi İsrail kararları
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!