Aydın Doğan'a memleketinde soğuk duş!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Ben doğma büyüme kelkitliyim" diyerek polemiğe giren Aydın Doğan'ın memleketi Kelkit'in seçim sonucu da şaşırttı.

Aydın Doğan'a memleketinde soğuk duş!
Aydın Doğan'a memleketinde soğuk duş!
GİRİŞ 02.11.2015 16:35 GÜNCELLEME 02.11.2015 16:36
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

1 Kasım sonuçları açıklandıkça şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor. Ak Parti'nin Türkiye'nin tamamına yakın şehirlerde yüksek oranla birinci çıkması birçok kişiyi, kurumu şaşırttı. Bunların başında Erdoğan'la girdiği polemikle hatırlanan Doğan Medya Grubu'nun onursal başkanı Aydın Doğan da bulunuyor.

BEN DOĞMA BÜYÜME KELKİTLİYİM

İş adamı Aydın Doğan, Hilton Oteli'nin arkasındaki yeşil alana rezidans yapmak istemiş ancak buna karşı çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la tartışmıştı. Doğan, önceki hükümetlere yaptığını Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde yapamayınca yayın organları üzerinden karalama kampanyaları yürütülmüştü.

Erdoğan'ın iddialarına Aydın Doğan, kendini "Eğer doğup büyüdüğümüz yerler hepimizin söyledikleri için bir referans ise ben de doğma büyüme Kelkitliyim. Ben de doğup büyüdüğüm Anadolu yaylasının yiğit delikanlılarının yetiştiği Kelkit'ten geliyorum" diyerek savunmuştu.

AK PARTİ YÜZDE 75.9 OYLA BİRİNCİ OLDU

Erdoğan da buna karşılık "Ben Kasımpaşalıyım deyince, Kelkitliyim diyor. Kelkit seninle yürümüyor, bizimle yürüyor" şeklinde cevap vermişti. Ancak seçim sonuçları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haklı çıkardı. Kelkit'ten açılan sandıklardan Ak Parti'nin yüzde 75.9 oy oranıyla birinci çıktığı görüldü. Gümüşhane'den çıkan iki milletvekilinin ikisi de Ak Parti'den çıktı.

YORUMLAR 14
  • sağ görüş 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet bahcelı yanlış yaptı sağ birdır soldan fayda gelmez dünyaya.
    Cevapla
  • erdal erman amasya 8 yıl önce Şikayet Et
    sanamı kalmış parti kurturmak ohh canıma değsin
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan Devlet Beyi ziyaret edeip deşekkür etmeli,MHP nin tavrı diğerleri kadar bozuk değildi ayrıca bahçeli yıllardır ülkücüleri kürtlere karşı sokağa dökmeyerek çok büük bir sorumluluk alıyor ve taktir ediyorum doğrusu
    Cevapla
  • KARLOS 8 yıl önce Şikayet Et
    anadolu insanı böyle insanlar sevmez
    Cevapla
  • saga 8 yıl önce Şikayet Et
    Aydın Doğan için Vehbi Koç'un gayrı meşru çocuğu diyorlar bu gerçekten doğrumu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!